Bezárás

Keresés

Bezárás

Elysian 2019/20 ősz-tél - Budapest Central European Fashion Week

Az Elysian páratlanul légies ruháit ezúttal a női mozdulatok szépéségére építette fel a tervező. Ennek megfelelően a Budapest Central European Fashion Week kifutóján felvonultatott öltözéksort különleges koreográfiájával Kis Alexandra nyitotta meg, aki a Magyar Ritmikus Gimnasztika válogatott tagja.

A kollekció a Budapest Mosaics elnevezést kapta, ami az ihletésre utal. A tervező ezúttal a főváros szecessziós épületeinek gyakori díszítő technikáját, a mozaikot vette alapul. Ezek közül is Boglárka nagy kedvence a Gresham Palota üvegkupolája a fogadó térben, amit érdemes megnézni, vagy újranézni, mivel több ruhán visszaköszön egy olyan diszítés, ami ezt idézi.

A kollekció hű maradt a márkától már megszokott nőies és finom öltözékekhez, újdonság viszont, hogy ezúttal tornacipőket társítottak a ruhákhoz. Ezzel az üzenettel kommunikálják azt az új irányt, hogy a vonalakban és az anyaghasználatban a nőiességet és a lágyságot megtartják, de közben úgy alakítják az öltözékeket, hogy akár egy tornacipővel is bátran viselhetőek legyenek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Képeink: Peter Jordanoff
___________
Összes képünk a divatbemutatóról:
 Hasonló események