Bezárás

Keresés

Bezárás

Megnyílt a DESIGN HUB., a magyar divat egyik új összefogása az Etele Plázában

Vanyovszki Mária

Egyre több a példamutató összefogás a hazai divat és design piacon, aminek legutóbbi eseményét az Etele Plázában ünnepelhette az érdeklődő közönség. Ezúttal az AGNESKOVACS, Leanea, PLIÉ és Thinwood márkák fogtak össze, hogy a budai vásárlók is könnyen hozzáférhessenek a kortárs alkotók termékeihez. 
 
Az izgalmas együttműködés és közös kreatív koncepció érdekessége, hogy az Etele Pláza első emeletén hozták létre üzletüket DESIGN HUB. néven.
 
Bevásárlóközpontban nyitni mindig kétesélyes vállalkozás, hiszen a fogyasztók másmilyen árukészlethez és árakhoz vannak szokva. Jó példa volt erre a 2010-es években bővülő Árkád próbálkozása, ahol külön kortárs divatsarkot alakítottak ki, ami végül nem hozta a hozzá fűzött reményeket. 
 
Szerencsére azóta sokat változott a beszédmód. Egyre többeket szólít meg a tudatos vásárlás és a fenntartható működés elve, így a hazai, minőségi termékek választása is egyre trendibbé válik.
 
A budai oldal különösen alkalmas erre az igényességre. Jó példát mutat pl. az új arculattal működő MOM Park, és a Mammutban is vannak próbálkozások.
 
Az Etele Pláza érdekessége, hogy kezdetektől független a nemzetközi ingatlanfejlesztői szcénától, ami látszik az épület minőségi kivitelezésében, és abban a törekvésében is, hogy közösségi térként funkcionáljon a környékbeliek, az átutazók és a célzottan távolról érkezők számára.
 
Megjelenésében az egyik legjobb bevásárlóközpont helyszínnek tartom egy design tematikus üzlet működéséhez. Üzletileg is a pop-up store a leghatékonyabb megoldás a kortárs márkák számára. Ennek lényege, hogy a plázás bérleti díjakhoz és költségekhez képest kedvezőbb feltételekkel lehet üzletet működtetni, határozatlan időre. Előnye, hogy így kisebb kockázattal tesztelhető a helyszín; a termékpaltettát folyamatosan monitorozza egy aktív vásárlói közönség, így gyorsan lehet reagálni a tömegigényekre is. 
 
Innen is sok sikert kívánunk a márkáknak!
 

AGNESKOVACS – Innovatív esztétika


Az AGNESKOVACS kifinomult eleganciája a forma tisztaságában, minden felesleges részlet elhagyásával valósul meg. Puritán luxusát innovatív designmegoldások teszik figyelemfelkeltővé mindenkor megőrizve az összhatás letisztultságát. A táskák és kiegészítők könnyen felismerhető karakterét a skandináv minimalizmusnak, a francia sikknek, a japán arányok precizitásának és az olasz bőr gazdagságának harmóniája határozza meg. Az AGNESKOVACS legutóbbi kollekciójáról bővebben itt írtunk.
 


Leanea - Lendületes egyéniségek

A légies, finom, egyben absztrakt vonalvezetésű Leanea ékszereket Cser Boglárka Johanna álmodta meg. A magabiztos, mégis könnyed formák játékossága adja meg a márka karakterét, amely a klasszikus és az extrém tökéletes egyensúlyát tárja elénk. A kollekciós darabok mellet egyedi elképzelések megvalósítására is lehetőséget nyújt, amelyek fókuszában az egyéniség és a személyre szabhatóság határtalansága áll. Az egyedi darabok nemesfémekből készülnek, főként ezüstből és aranyból, akár különleges drágakövek, mint a gyémánt, zafír, turmalin és morganit felhasználásával. A márka visszatérő elemei azok a kövek, amelyek rendkívüli zárványokkal vagy egyedi formákkal rendelkeznek, ezzel is igazán izgalmas karaktert kölcsönözve a kézzel vagy 3D tervezéssel készült ékszereknek.
 PLIÉ – Időtálló elegancia

A PLIÉ célja a kifinomult, a letisztult stílus népszerűsítése a nők mindennapi öltözködésében. A ruhákat úgy tervezik, hogy minden nő természetes szépségét kiemeljék, lehetővé téve számukra, hogy hitelesek maradhassanak önmagukhoz. A szezononként megújuló kollekciók prémium és természetes anyagokból készülnek, a darabokat minimalista szabásvonalak, finom elegancia és hosszú élet jellemzi. A PLIÉ a termékek megalkotásakor a kreatív műhelymunkára helyezi a hangsúlyt. A márka legutóbbi kollekciójáról bővebben itt írtunk.
 

 

Thinwood – Keretes történetek

Láss tisztán a Thinwood Szemüvegszabóság pillekönnyű, színes és teljes mértékben személyre szabható kollekciójával! A márka minden egyes darabot úgy alkot meg, hogy tökéletesen illeszkedjen viselője igényeihez, stílusához és elvárásaihoz. A bespoke szemüvegkeretekhez egy professzionális látásvizsgálat is társul, ahol századpontosságra megállapítható a dioptria, így mindenki találhat lencséket egyedi paramétereire. A tulajdonosokkal készített, korábbi interjúnk elérhető itt.
 
 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események