Bezárás

Keresés

Bezárás

AGATE - Quadra - Az AGNESKOVACS új vonalának első kollekciója

Az AGNESKOVACS sikere és a növekvő nemzetközi érdeklődés nyomán születő biztató visszajelzésekre építve új márkavonalat indított el a csapat.
 
Ez a lezserebb, lendületesen minimalista AGATE.
 
A szofisztikált, de sportos vonalat képviselő márkát elsősorban – a magas minőség és a letisztult design mellett – a széles elérhetőség teszi igazán vonzóvá. Az AGATE táskák kedvező árazását a bőrt váltó minőségi, alternatív anyagmegoldások teszik lehetővé.

Az AGATE az AGNESKOVACS eddig rejtett rétege. Követve annak esztétikáját, kiemelkedő minőségét és funkcionalitását az AK könnyed, fiatal megfogalmazását nyújtja. Új anyagok használata által izgalmas geometrikus felületek jelennek meg.
 

Az „agate” jelentése achát - kristályos, rétegzett féldrágakő, amelynek határozott, változatos színű mintázata követi a kőzet formáját. Izgalmas rétegződése, sokfélesége különösen inspiratív ezáltal adva állandó kiindulási pontot a kollekcióknak.

A táskák nagyvonalú alapformáinak felületét geometrikus részletek mozgatják meg. Továbbra is egyetlen, egybefüggő lap hajlításával és formázásával jönnek létre a varrás észrevétlen jelenlétével.
 

Az AGATE első kollekciója, a Quadra. A darabok karakterét a marhabőr és a különleges, hővel formázott anyag kombinációja nyújtja, amelynek jellegzetes négyzetmintája és fémes színei a 60-as évek „Space Age”-jének esztétikáját idézik fel retrofuturisztikus hangulatot kölcsönözve a táskáknak.
 
A hangsúlyos anyaghasználatot a táskák alapformáinak visszafogottsága egyensúlyozza ki. A mini kollekcióba unisex hátitáska, női válltáska, shopper táska és MacBook tok tartozik, amelyek monokróm feketében és ezüst-fehér kombinációban érhetőek el, kezdetben kizárólag Magyarországon.
 

Az AGATE Quadra kollekció október elsejétől az www.agneskovacs.hu/agate oldalon, október végétől pedig már a kiválasztott budapesti üzletekben is kapható.
 
További képek:
 

 
Címkék: agneskovacsHasonló bejegyzések