Bezárás

Keresés

Bezárás

AGNESKOVACS - LIÉ DE LUXE

Az AGNESKOVACS-nál már hagyománynak számít, hogy év vége felé bemutatja luxus kollekciójának új darabját. Idén ismét elkészült egy limitált kiadású, mindösszesen négy darabos sorozat.
 
A LIÉ de Luxe név elegáns clutchokat (kézitáskákat) rejt, amelyek a LIÉ kollekció tervezésekor elindult gondolatmenetet folytatják; a clutch oldalai az uroborosz jelkép mintájára visszafordulnak önmagukba. A két fél egymáshoz képest elcsúsztatva és kiegyensúlyozva jelenik meg. A gesztusszerű formát precíz technikai megoldással, egyetlen lapból hozta létre Kovács Ágnes tervező, aki idén is saját maga készíti el műhelyében a négy darabot. Az első két táska finom, púder színű borjúbőrből készül el fehér béléssel kiegészítve, míg a harmadik és negyedik táska letisztult, fekete bivalybőr külsőt és hozzá matt fekete belsőt kap. Az egyedileg, ezüstből készült logók ismét Nemesi Anna ötvös munkái.
 

Ahogy már szokássá vált, az AGNESKOVACS tevékenységével az idei év végén is szeretne fontos ügyet támogatni, ezért az első LIÉ de Luxe eladásából befolyt teljes összeget egy kiválasztott jótékonysági szervezet számára ajánlja fel. Tavaly adományát a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének adta át, ahol tizennégy megváltozott munkaképességű ember kézműves termékek készítésével, illetve eladásával foglalkozik. Az egyesület számára szerszámkészletük hiánypótlására professzionális varrógépet és vésőket szerzett be.
 

A limitált LIÉ de Luxe clutchok elérhetőek lesznek az http://www.agneskovacs.hu weboldalon, illetve a Four Seasons Hotel Gresham Palace karácsonyi vásárán és a Szervita téri Nr.3 store-ban.

A fotókat Károlyi György készítette.
 
További képek a táskákról:
 

 
Címkék: agneskovacsHasonló bejegyzések