Bezárás

Keresés

Bezárás

inventino - The Bloom - 2019 tavasz-nyár

Az Inventino tavaszi kollekciójának megalkotásánál Jakócs Zsanettet egy újra és újra visszatérő kép inspirálta, amit fantáziája vetített elé.
 
Ez a kép egy arany fényben pompázó, terebélyes fát ábrázolt, aminek ágai roskadoztak a fürtökben leomló virágoktól, gyümölcsöktől. A tervezőt magával ragadta ez az álomszerű, romantikus kép, amiből inspirálódva tervezte meg ékszereit. A kollekció a fák tavaszi megújulását, a virágzás folyamatát mutatja be, megelevenítve a rügyező hajtásokat, bimbózó virágkezdeményeket és gazdagon virágzó faágakat.
 
A „The Bloom” ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői. A korábban sokat választott matéria, a bőr helyébe új alapanyagok kerültek, különböző csiszolású japán üveggyöngyök, Swarovski kristályok, amik változatos formájú, textúrájú növényrészletekkel, valamint aranyozott, ródiumozott kiegészítőkkel kerültek kombinálásra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések