Bezárás

Keresés

Bezárás

A kötött ruhák örök varázsa – SÜEL Knitted Bride

kötött: Vanyovszki Mária

Ruhatervezői ambícióim szerintem az első rám adott kezeslábasig vezethetőek vissza. Talán ezért is kezdtem el az átlagnál hamarabb beszélni, hogy az öltöztetésemmel kapcsolatos igényeimnek mihamarabb hangot tudjak adni. Édesanyám valamiért nem szeretett varrni, de hűségesen járta velem a faluban tevékenykedő varrónőket, hogy megtaláljuk azt, aki nem valami akkor aktuális standardot erőltet rám, hanem tényleg azt készíti el, amit éppen kitaláltam.

Horgolni viszont imádott; egyszerre több projekten is dolgozott éjjelente; a lakásban folyton halomban álltak vagy éppen szanaszét gurultak a cérnák és fonalak. Kicsit az egész család be volt avatva ebbe az állandó „gomolyag-party”-ba, így én meg aztán kötni kezdtem. Egyik közös munkánk eredményét fotón is megörökítettük. A kötött és kevés horgolt elemből álló ruha mind a mai napig hordható, csak már nem én, hanem énekes barátnőm viseli.
 
THEN                                                                              AND NOW
 
Húsz évvel ezelőtti kézimunkámban                                És múlt hét pénteken SÜEL-ben

Aki az aktuális kötött trendekre kíváncsi, annak Magyarországon könnyű dolga van, hiszen a SÜEL a '90-es évek óta rendületlenül hozza a magas színvonalú és rendkívül sokszínű kollekciók széles választékát.

A hétvégén a Fashion Street-en található impozáns terű üzletükben csodálhattuk meg Csillag Zsuzsi új kezdeményezését, a Knitted Bride nevű kollekciót.
 
 
 
A kampányfotók arca Tompos Kátya volt; pénteken ugyanakkor bárki magára ölthette a különleges darabokat, így ezt én sem hagyhattam ki. A csipke csodák több különböző fazonban és színben érhetőek el a SÜEL üzleteiben, így bárki bármilyen alakkal és igénnyel könnyen megtalálhatja a személyiségéhez illő darabot.
 

A kifejezetten esküvőre és különleges alkalmakra tervezett kollekció ruháit én személy szerint bárhova el tudom képzelni, igaz, nekem az sem okozott problémát, hogy kisestélyiben menjek be dolgozni az irodába is, ha olyan kedvem volt. Viszont tény, hogy a kék, a türkiz, a piros és barackszínű, maxi, mini, illetve klasszikus lábközépig érő ruhákban bárki, bármilyen helyszínen és eseményen büszkén jelenhet meg.
 
 
 
 
Köszönet a képekért a SÜEL-nek, akiknek ezúttal kedvenc fotósunk, Horváth Adrienne dolgozott.
 
További képek:
 

 
Címkék: Süelkötött



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek