Bezárás

Keresés

Bezárás

Divat és művészet – A Süel új, meglepetés darabjai

Vanyovszki Mária

Csillag Zsuzsi fest. A kötöttségeiről ismert Süel márka tervezőjeként és menedzsereként ismert alkotó személyes passziója már egy ideje oda fejlődött, hogy több lakást dekoráltak a képeivel.
 
Nemrég viszont gondolt egyet, és első képeiből válogatva, a divat és művészet összekapcsolásában újabb szintre lépve a festői világát a brand ruhakínálatába is bevitte.
 
A múlt héten szervezett divatbemutatón debütáltak az első mintázott darabok. A kényelmes viszkóz anyagból a márka széles fazonkínálatának megfelelve készült maxi és miniruha, overál, nadrág, szoknya, hogy abból bárki megtalálhassa a személyisége és alkata számára megfelelő darabot.
 
Színben is több világból válogathatunk: van a bolygónk ideális állapotára emlékeztető, kékben és zöldben pompázó mintázat, a sivatagot vagy éppen a búzamezőket festőien megidéző barna-arany kavalkád és a játékos pink, púder variáció.
 
A vállalkozás újabb mesteri példája annak, hogyan ötvözhetőek az ember különböző passziói és alkotásai; hogy a belülről jövő alkotás mindig megtalálja a maga helyét és harmóniáját a trendekben azoktól függetlenül is; és hogy úgy általában mennyi játék is van a divatban és az öltözködésben.
 
Mert bármit is csinálunk, azt tegyük szívből és örömmel, így szerzünk majd vele boldogságot másoknak is.
 
 
  
 
 
  
 
  
 
 
___________________
Bemutató képek: Horváth Adrienne
 
Kampányképek: 
Photo: Gregus Máté
Styling: Gabriella Parádi
Make-up: Veronika Deák
Model: Horváth Éva Official 
Címkék: Süelkötött



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek