Bezárás

Keresés

Bezárás

Superwoman a barátnőm – #Friendspiration SÜEL módra

Vanyovszki Mária

Szeretek olyan kezdeményezésekről hírt adni, melyben az úgynevezett hétköznapi hősök kerülnek előtérbe.

Miközben az éjjel Hollywoodban a világ celebritásainak színe-java feketébe öltözve ünnepelte a filmszakmai sikereit, és tisztelgett azok előtt, akik a csili-vili életforma árnyoldalait évtizedeken át szenvedve a tavalyi év folyamán végre elő tudtak állni, az egyik legszínesebb hazai divatmárka egy újabb pozitív kampányba fogott.

Csillag Zsuzsi, a Süel tervezője és fiatal vezetője rendszeresen kapcsolja össze a márkát olyan programokkal, melyekben embereket hoz közel egymáshoz. Lehet az egy ismert személy, egy erőszak áldozata, egy családanya, egy bolti eladó vagy éppen egy rendkívül sikeres üzletasszony. A brand ismertségét ily módon is használva folyamatosan építi a Magyarországon igen csak gyerekcipőben járó női önbizalmat.


Büszke vagyok a barátaimra! És te?
#Friendspiration

 
Inspiráló nőket felkutató vállalkozásában ezúttal a saját barátaival indított láncot.

Miközben hírességeket, bloggereket követünk, lapozgatjuk a különböző közösségi felületek virtuális hasábjait, álmodozunk dolgokról, amik talán a valóságban nem is olyan "fényesek" szupernők szaladgálnak közöttünk, akiket talán észre sem veszünk.

Nem kell nagy díjátadókra és pályázatokra várni, amit amúgy is egy valamilyen szinten mégiscsak szubjektív vélemény alapján állít össze és díjaz az a bizonyos szakmai zsűri is. Nézzünk körül, és mutassuk be barátainkat a saját közösségi oldalainkon. Legyünk mi nők egymás támogatói, igazi szövetségesei!
 

Használd a #Süel és a #friendspiration hashtaget, és mutasd be te is azt a nőt, akire büszke vagy!


A Friendspiration projekt úgy indult, hogy Zsuzsi kiválasztott négy izgalmas nőt a baráti társaságából, elhívta őket egy Süel fotózásra, ahol aztán a saját stílusuknak megfelelően elkészítettek egy bemutatkozó street fashion sorozatot. 
 
 
A #süel és a #friendspiration hashtag használatával mutatják be őket a márka Facebook oldalán. 
 
 
 
A négy lányt megkérte, hogy mutassanak be ők is egy-egy nőt a saját baráti társaságukból, akire büszkék. 
 
 
 
A bemutatásnál mindenki a #süel és #friendspiration hashtageket használja, hogy könnyen megtalálhatóak legyenk ezek a bemutatkozások. Ők a sort folytatva szintén megneveznek egy barátot.

Az első tizenhat nő, akit a hashtag alatt megtalálnak, Süel ajándékcsomagot kap.
 
A márka minden újabb Süel street fashion anyagot azokkal a nőkkel fotóz a jövőben, akik ebben a körben benne vannak valahol. Vagyis innen válogatnak a hashtag és a bemutató sorok alapján. 

A kampányhoz bárki csatlakozhat. Semmi más dolga nincs, mint bemutatni baráti köréből egy inspiráló nőt és használni a #süel és #friendspiration hashtageket.
 
 
Címkék: Süelkötött



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek