Bezárás

Keresés

Bezárás

A kötött nyáron is menő! - Nyerj Sziget jegyet a SÜEL-lel!

Ellenállhatatlan fesztivál hangulatú kollekciót hozott így a nyár közepére a magyar kötött márka, a Süel.

A tervező, Csillagh Zsuzsi személyes igényeiből és a vásárlók visszajelzéseiből inspirálódva alkotja meg a brand újabb darabjait, folyamatosan formálva az ízlést és fenntartva a kötött iránti igényt.

A búza- és levendula mezőkön készített kampányképek olyan varázslatos nyári hangulatot idéznek, amitől az utolsó kétkedő is meggyőzve érzi magát, hogy a kötött valóban az évszak egyik alapdarabja. Sőt! A fesztiválozók ruhatárának elengedhetetlen kelléke.
 
 
Ehhez kapcsolódóan a márka játékot is hirdet, melyen szombati SZIGET JEGYET lehet nyerni, ill. hozzá egy a nyertes által választott fesztivál felsőt!
 
 
 
#Budapest #Sziget #RitaOra #MIK #iközösség
 
 
 
A kötött nyáron is menő! Mutasd meg te is és nyerj!
 

A játékban való részvétel feltételei a következők:
1. Készíts magadról egy képet kedvenc fesztivál outfitedben. Legyen rajtad valami csipke vagy valami horgolt vagy valami hálós.
2. Töltsd fel a képet az instagramra július 28. éjfélig és használd a #summerknit #festival és #suelknitwear hashtageket.
3. Kövesd a @Suelknitwear instagram oldalát és tageld a képen.

Nyeremény: A Süel tervezője, Csillag Zsuzsi felajánlásával, egy szombati belépő a Szigetre, illetve az általad választott kötött fesztivál felső (a Süel fesztivál képein szereplő felsők közül választhattok).

A nyertest a Süel zsűrije, a Pumpkin Paradise Blog szerzője (Parádi Gabi) és a Süel csapat választják ki augusztus 5-én. A nyertest instagram üzenetben értesítik, illetve közösségi felületeiken is közzéteszik.

A nyeremény pénzre nem váltható, személyesen (személyi igazolvánnyal) átvehető a Süel Mammut I-ben.
 
 
További képek a kampányból:
 

Photo: Mate Gregus Photography
Make-up: Lemon
Model: Nikolett Németh
Styling: Gabriella Parádi fashion stylist & illustrator 
 
Címkék: szigetfesztiválHasonló hírek