Bezárás

Keresés

Bezárás

A színek a ruhádra valók - Süel jótékonysági vásár

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján idén is jótékonysági műhelyvásárt szervez az egyedi kötött világáról ismert budapesti márka, a Süel.
 
Helyszín: a márka Mammutban lévő üzlete.
Időpont: 2018. november 25. 
 
A vásár bevételét 2018-ban az előző négy évtől (2013 - PATENT, 2014-2017 - NANE) eltérően nem egy szervezet kapja, hanem egy konkrét programot támogat az úttörő csapat. Céljuk, hogy az adománnyal segítsenek a családon belüli erőszak áldozatainak, illetve felhívják a figyelmet a problémakörre.

A 2014-ben induló program a tervező, Csillag Zsuzsi saját ötlete nyomán valósult meg és már az előző négy évben is rendkívül nagy sikert aratott a vásárlók és a támogatott szervezetek körében. A vásár most már elengedhetetlen része, mondhatni fő pillére a márka társadalmi szerepvállalásának, ami ilyen hosszú távon, intergráltan igazi kuriózum. Az előző négy évben több mint egymillió-háromszázezer forintot adományoztak a nemes célra, az idei bevételt pedig egy speciális kiadvány összeállításának támogatására fordítják, mely a kívülállóknak nyújt majd útmutatást, hogy megfelően tudjanak segíteni.

A koncepció a márka értékeihez nagyon illeszkedik. Felvilágosult, bohém, karakteres nőknek terveznek, akik az intenzív színekben még erősebbek és a néha páncélszerű kötöttségek megvédik őket, ha kell.

Különlegessége a vásárt megelőző kampánynak, hogy nagykövetei túlélők, azaz olyan nők, akik már átélték a családon belüli erőszak valamilyen formáját és most először vállalják arcukat és a múltjukat a nyilvánosság előtt. A szlogen „A színek a ruhádra valók...” utal a túlélők múltjára és szorosan kapcsolódik a márka egyedi színvilágához.

Az egyedülálló kezdeményezést a segélyszervezetek is támogatják, mert valódi segítséget nyújt nemcsak az adomány tekintetében: a program hivatalosan is része a 16 akciónapnak.
 
Bővebb információ az esemény facebook oldalán:

https://www.facebook.com/events/349261692508470/
 
A kampányfotókat a bátor nőkről idén Akjai Dávid készítette.
 
 
 
 
 
 


 Hasonló események