Bezárás

Keresés

Bezárás

A szürke hétköznapokból a hercegnők világába – Interjú alkalmi modellünkkel, Nórival

Horváth Nóra a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarának hallgatója, aki első, igazi divatfotózását az asalon.hu csapatával élte meg. Vele készítettük 2018-ban évzáró, stúdiós anyagunkat négy különböző hangulattal, amiket a bölcsészethez kapcsolódva négy filozófus gondolataira fűztünk fel. Egy évvel később vele állt össze a csapat a repteres anyagra is.

Két közös fotózásunk volt. Tudsz választani, hogy melyik állt hozzád közelebb?
Mindkét fotózást nagyon élveztem, viszont az Aeroparkos az a projekt, ami még mindig a szívem csücske.

Miért az?
Ennél a fotózásnál már jobban el tudtam engedni és kicsivel tapasztaltabbnak is éreztem magamat, mint az előző közös projektünknél. Az első fotózáson még félénk voltam az elején, idővel oldódtam csak fel. Az Aeroparkos projektnél komfortosabban pózoltam, és persze oda meg vissza voltam a szettjeimért. Itt már azonnal ráhangolódtam a csapatra és gördülékenyebben is ment.

Gondoltad volna, amikor elkezdtük az Aeroparkos fotózást, hogy egy repülőgép szárnyán fogsz kikötni?
Haha. Erre abszolút nem gondoltam, de megmondom őszintén ez így volt tökéletes, mert ha valaki előtte szól nekem, akkor biztosan rástresszeltem volna, ugyanis nem vagyok oda a magasságért.

Mit szeretsz a modellkedésben?
Mindent. Az élményt amikor sminkelnek, a hajamat készítik, a pózolást, azt a kreatív, közös munkát, amikor egy csapat valóra vált egy projektet.

Mit ad neked az élmény?
Kilépek a szürke hétköznapokból és egy napra különleges, hercegnős ruhákban pózolhatok, akár még egy repülőgép szárnyán is
 

Mit érzel a smink alatt?
Őszintén, hétköznapokon alig sminkelek, nem is vagyok nagy rajongója. Ám fotózásokon imádom, jöhet bármilyen színvilág.

Az öltöztetés alatt?
Mindig rá merem bízni magamat a stylistra, igaz a magassarkú cipők nem a kedvenceim, de rengeteget dob az összképen.
 

A fotózás alatt?
Abszolút kimozdít a komfortzónámból és kikapcsol. Szabadon engedhetem a fantáziámat, és bármennyire kényelmetlen egy póz, bízom a fotósban, hogy az valószínűleg kívülről királyul néz ki és abszolút megéri.

Mit szeretsz jobban, ha instruálnak, hogyan pózolj, mozogj, vagy ha magadtól állhatsz be?
Szeretek kreatív lenni és önállóan pózolni, illetve úgy érzem, hogy ilyenkor kicsit meg tudom könnyíteni a fotós munkáját is. Persze, ha valaki instruál azt megfogadom, hiszen ő látja, hogy mi passzol ahhoz a képhez és mi nem.
 
 

Más csapattal is dolgoztál. Mi volt a fő különbség, amikor velünk fotóztál más modellkedésekhez képest?
Hálisten eddig a fotózással csak pozitív élményeim vannak, mindegyik projekt más és más volt, és mindegyikben volt valami különleges. Az összes fotózásomon rendkívül kedves és professzionális emberekkel dolgozhattam. Az Aeroparkos fotózás eléggé extrém volt, imádtam a szetteket, a sminkemet, na meg persze a helyszínt is.

Van olyan rész a modellkedésben, amit nem szeretsz?
Legnagyobb ellenségemnek még mindig a napot tulajdonítom, pocsék érzés úgy pózolni, hogy pont arra kell nézni, ahonnét tűz. De a végeredményért megéri.

Milyen érzés megkapni a fotókat?
Legcsodásabb érzés, hiszen ez egy csapat munkájának a gyümölcse. Sokan nem is látnak bele, hogy mennyi munka is van ebben és, tényleg mindenki kulcsszereplő, nem csak fotósból és modellből áll az egész.
 
Nórával készült anyagaink:
Macskás harisnyás lány Kierkegaard olvasása után
_____
Fotók: Nerpel Nikoletta 
Smink: Gercosz Henriett
Styling: Vanyovszki Mária
 



____________
Ha mindig is szeretted volna, hogy designer ruhákban pózolhass, hogy körülötted forogjon a világ, hogy leállítsák miattad a forgalmat, velünk mindezt megvalósíthatod. Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz és kövesd a fotózásainkat!
 
LÉGY MODELL EGY NAPRA! 
Élményfotózás az asalon.hu-val
 
 Személyre szabott szolgáltatásunk keretében foglalkozástól, kortól, nemtől, alkattól függetlenül bárkit egy csodás divatanyag modelljévé varázsolunk.



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek