Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Te mit viselsz, amikor repülsz? - Az asalon.hu vörös démonja

Vanyovszki Mária

Ez a fotózás is úgy indult, mint sok többi, hogy valami nagyon extrémet akartam: ezúttal egy őszi esküvőfotózást a reptéren.

Két évvel ezelőtt futottunk neki először a témának, de akkor előbb a modell, aztán pedig a rossz idő miatt halasztódott a projekt, hogy aztán most, októberben vegyük újra elő.

Ahogy a koncepciót és vele a stylingot kezdtem magamban építeni, az esküvős hangulatot már egyáltalán nem éreztem, így vőlegényünk nem is lett, viszont az öltözékeknél a menyasszonyi viseleteket idéző fehéret és pirosat megtartottam.

A két színben ugyanakkor két egészen különböző karaktert akartam felépíteni: a modern, szinte már jövőből érkezett nőt, és egy a múltat, tradicionális értékeket idéző, látványos, királynői szettet.

Mindkét öltözékben benne van ugyanakkor a klasszikus elegancia és egyfajta artisztikus merészség is. És természetesen mindkét szett olyan, amit bármikor felvennék, sőt már viseltem is. Az asalon szlogenjére alapozva az összeállításnál saját darabokat ötvöztem kortárs, magyar tervezői darabokkal.

Látványában izgalmas különbség, hogy míg a fehér egy testhezálló, egyenesvonalú karcsú szett, a piros minden irányában nagy dimenziókat mozgat meg.

Nóri, akivel már a tavalyi adventi sorozatunkat is fotóztuk, tökéletesen tudott azonosulni mindkét szereppel, Heni pedig, aki a csapatnak szintén rendszeresen visszatérő tagja, mindkét szetthez bravúrosan passzoló sminket készített elő.

Niki, akivel már két éve is terveztük a projektet, gyakorlott szemmel válogatta a kompozíciókhoz a repülőgépeket, és tériszonya ellenére vállalta, hogy az egyik gép szárnyára is kimásszunk.

Az Aeropark munkatársainak ezúton is köszönjük a szakmai támogatást!
 
 
 
 
 
 


Helyszín:  Aeropark
1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér
 
Kreditek
Fotós: Nerpel Nikoletta 
Modell: Horváth Nóra
Smink: Gercosz Henriett
Koncepció, styling: Vanyovszki Mária
 
Öltözék
Kalap: Várhegyi Éva Kalapszalon
Ruha: Peter Merő
Kabát, csizma, bőrönd: saját
 
További képek:
1. rész: Az asalon.hu modern Hófehérkéje
__________________
Szeretnél te is ilyen profi fotókat? Bízd ránk magad!
Összeállítjuk számodra a legjobb koncepciót: info@asalon.hu
________________
 
Videó a fotózásról:Hasonló bejegyzések