Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Te mit viselsz, amikor repülsz? - Az asalon.hu modern Hófehérkéje

Vanyovszki Mária

Ez a fotózás is úgy indult, mint sok többi, hogy valami nagyon extrémet akartam: ezúttal egy őszi esküvőfotózást a reptéren.

Két évvel ezelőtt futottunk neki először a témának, de akkor előbb a modell, majd pedig a rossz idő miatt halasztódott a projekt, hogy aztán most, októberben vegyük újra elő.

Ahogy a koncepciót és vele a stylingot kezdtem magamban építeni, az esküvős hangulatot már egyáltalán nem éreztem, így vőlegényünk nem is lett, viszont az öltözékeknél a menyasszonyi viseleteket idéző fehéret és pirosat megtartottam.

A két színben ugyanakkor két egészen különböző karaktert akartam felépíteni: a modern, szinte már jövőből érkezett nőt, és egy a múltat, tradicionális értékeket idéző, látványos, királynői szettet.

Mindkét öltözékben benne van ugyanakkor a klasszikus elegancia és egyfajta artisztikus merészség is. És természetesen mindkét szett olyan, amit bármikor felvennék, sőt már viseltem is. Az asalon szlogenjére alapozva az összeállításnál saját darabokat ötvöztem kortárs, magyar tervezői darabokkal.

Látványában izgalmas különbség, hogy míg a fehér egy testhezálló, egyenesvonalú karcsú szett, a piros minden irányában nagy dimenziókat mozgat meg.

Nóri, akivel már a tavalyi adventi sorozatunkat is fotóztuk, tökéletesen tudott azonosulni mindkét szereppel. Heni pedig, aki a csapatnak szintén rendszeresen visszatérő tagja, mindkét szetthez bravúrosan passzoló sminket készített elő.

Niki, akivel már két éve is terveztük a projektet, gyakorlott szemmel válogatta a kompozíciókhoz a repülőgépeket, és tériszonya ellenére vállalta, hogy az egyik gép szárnyára is kimásszunk.
 
Az Aeropark munkatársainak ezúton is köszönjük a szakmai támogatást!
 
 

 
 
 
 
 
Helyszín:  Aeropark
1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér
 
Kreditek
Fotós: Nerpel Nikoletta
Modell: Horváth Nóra
Smink: Gercosz Henriett
Koncepció, styling: Vanyovszki Mária
 
Öltözék
Sapka: Várhegyi Éva Kalapszalon
Ezüst top: Süel
Kabát: Noen Design
Nadrág, ezüst csizma, övtáska, bőrönd: saját
 
További képek:
2. rész: Az asalon.hu vörös démonja
__________________
Szeretnél te is ilyen profi fotókat? Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz: Légy te a modell! - Élményfotózás az asalon.hu-val! Kövesd a fotózásainkat! Ha tetszik az aktuálisan kiírt téma, vagy van egy saját álmod, vagy szeretnél ajándékba adni egy ilyen fotózási élményt, jelentkezz, mi megvalósítjuk.
 

LÉGY TE A MODELL EGY NAPRA!
 

Ha inkább üzenetet küldenél, írj az info@asalon.hu címre.
________________
Videó a fotózásról:Hasonló bejegyzések