Bezárás

Keresés

Bezárás

Az élet túl rövid, hogy szép ruháid különleges alkalmakra tartogasd - Péter Merő tavasz-nyár

Vanyovszki Mária

Almazöld, selyem miniruhámhoz színben harmonizáló, fodrokkal díszített látványbugyit viseltem, így mentem a szomszédba labdázni, kétévesen.
 
Merő Péter tavaszi-nyári kollekcióját ez a fajta buja ártatlanság, a megítéléstől és ítélkezésektől mentes, vállalásaiban öntudatos életimádat járja át, melyben ott a mindennapok ünneplése, a részletekben rejlő varázslaté, a színeké, az álmoké.
 
Míg tavasszal arról írtunk, hogyan váltott a tervező gazdagon színezett játékaiból a csupa fekete világára, legutóbb bemutatott kollekcióját elemezve visszatérünk a színekben és látványban való tobzódásra.
 
A Budapest Central European Fashion Week kifutóján látott, lehengerlően nőies kollekcióban ott volt minden, amitől tavasz a tavasz, nyár a nyár és nő a nő.
 

Rózsa és egyéb virágminták minden mennyiségben!

 
 
A vörös élénk mélységeiben és változatos formáiban. 
 
 
Nyitott és zárt dekoltázsok, szabad vállak, elegáns asszimmetriák.
 
 
 
Nappali és koktélruhák, elegáns rövidnadrág uszállyal, overálok, dögös business lookok, maxiruhák és szoknyák káprázatos palettája.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A márkára jellemző nőies darabok között minden alkat találhat a stílusához megfelelő fazont, és kellő önismerettel, ill. bevállalós attitűddel ajánlom megfontolni az ilyen öltözékek viseletét a hétköznapokban is.
 
 
 
 
 

Mert az élet túl rövid, hogy szép ruháinkat különleges alkalmakra tartogassuk.

 
Ezt hirdette Péter a feltűnő fülbevalók választásával is.
 
 
A felvonultatott öltözékek sora mesterien idézi azt a gardróbot, melyben nem egy-két „csiniruha” lapul elhanyagoltan a szürke farmer-pulóver kombók között, hanem szinte az összes az.
 
 
A márka ruháihoz REKAVAGO öveit, táskáit és cipőit társították.
 
 
 
A cipőkollekciót az art decos város gazdag pompája inspirálta. A matt és fényes anyagok váltakozását tengeralatti fényeket átszűrő hatásként lilákkal, kékekkel, zöldekkel hangsúlyozta Réka.
 
 
A Pacific Metropolis néven debütált darabok kellő feltűnéssel és vagánysággal hozzák ugyanazt a mondanivalót, mint Péter öltözékei.
 
Mert az élet ahhoz is túl rövid, hogy szép cipőinket ne viseljük.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
__________
 
Képeink: Jordanoff Péter



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek