Bezárás

Keresés

Bezárás

Elegáns tónusok, fémes csillogás – Kata Szegedi 2017. ősz-tél

Írta: Vanyovszki Mária

Szegedi Kata mestere annak, hogy kortárs művészek alkotásaiból inspirálódva, a divattervezés nyelvén alkotva teremtsen ruhák révén viselhető látványvilágot, mely mindig új, mindig más, mégis annyira Kata Szegedi-s.
 
Legújabb, őszi-téli kollekcióját az Elle Fashion Show kifutóján mutatta be, először péntek este.
 
Ezúttal is művészetekből merítkezett: mind anyagfelhasználásban, mind textúrákban egy olyan artisztikus világot hozott létre, melyben a saját érzéseit kivetítve jelenít meg hangulatokat, például egy meleg, téli estét.
 
A márkától megszokott printek ezúttal elmaradtak. A tervező elmondása szerint ez egy tudatos döntés volt, amit munkatárásval, Benus Danival hoztak.
 
 
Ez egy kézművesebb kollekció rengeteg háttérmunkával: jellemzően ikondarabok vannak benne, amiket könnyű mással kombinálni.
 
 
Fémkarikák, elegáns tónusú anyagok, fényes, fémes hatások keverednek nőies vibárálású vagy éppen maszkulin hatású művészi szabásvonalakkal.
 
 
 
Ruhái a nemtelen, kortalan stílus jegyében készülnek, a nagyon fiatal fiúktól, lányoktól elkezdve az idősebb korosztályig bárki viselheti. Megfelelően társítva egyéb darabokkal új szintet ad az öltözködésnek, így erősíti az egyéniséget.
 
 
Kata Szegedi darabban lenni esemény!
 
 
 
Kata méltán képivseli Magyarországot az Elle nemzetközi versenyén.

Az ELLE Fashion Now-n 44 tehetség közé került be Kata. Minden ország Elle magazinjának szerkesztője jelöl egy tervezőt, aki képviseli az országát, a versenyzőkre pedig szavazni lehet. Katára itt!  
 
Képek: Nagy Attila
 
Galéria:
 
 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek