Bezárás

Keresés

Bezárás

Útra kelünk, megyünk a nyárba - Öltözékajánló

Vanyovszki Mária

Májusi outfit ajánlónkban egy egész öltözékkel segítettük a hosszú utakra kelőket. Az alábbiakban kisebb, hétvégi kiruccanásunkra hangolódva készítettük összeállításainkat.

Én magam gyakran vezetek le egyhuzamban több száz, ill. akár ezer kilométert; előfordult, hogy az olasz tengerig meg sem álltam. Mivel nem tudhatom, hogy a hosszú úton hol tévedek el, hova tévedek be, hol robbanok a kocsival le, és milyen egyéb váratlan kalandokba keveredek, az úti öltözethez nagyon sok szempontot figyelembe veszek. Legyen kényelmes, praktikus, ugyanakkor ellenállhatatlanul, konszolidáltan kedves, nőies, vagány, sportos, elegáns az öltözék.

A tapasztalatokból kiindulva mai hangulatomban három különböző szett között vacillálok:

A mindennapjaimban a nadrággal szemben előnyben részesítem a ruhás szoknyás öltözéket, így az utazásaimnál is első körben ezt veszem számításba. A Daige Peny top és Ama selyemszoknya kombinációja könnyed, elegáns vonalaival teljesen rabul ejtett. Ebben aztán betévedhetek akár egy esküvőre is.
 
   

Ha mégis a nadrágos irányt választom, újabban nagyon megkedveltem az overállokat. Az Enihorn szemkápráztató darabja nemcsak élettel teli, vidám a kékkel játszó szivárvány mintának köszönhetően, de egy autózáshoz vagy vonatozáshoz is rendkívül kényelmes viselet.
 
 
 
Az Anna Daubner inges rövidnadrágos szettje a harmadik favorit. Alapvetően ritkán viselek sortot, de utazásnál szívesen veszem elő ezt a praktikus darabot, ezzel is hangolódva a szabadidős hétvégére.
 
 

Csomagjaimat ilyenkor kettőre redukálom, van egy kisebb, kézi táska vagy hátizsák, amibe alapvető dolgokat, enni-innivalót, illetve az útra szükséges egyéb kiegészítőket dobálom.
 
                        
 
Erre tökéletesen alkalmas lehet vonatúton egy Zoe Phobic gymbag vagy egy elegáns, bőr Nuen hátizsák, autózásnál pedig egy gyorsan belenyúlós shopper. Az Anna Amelie stílusos, egyedi grafikás táskája a legújabb kiszemelt darab.
 

Bár szeretek magassarkúban vezetni, hosszú útra nem ajánlom, mert ugyan a lábnak még kényelmes is lehet, a cipőnek nem tesz jót. Egy lapos Mandragora vagy egy magunk készítette Ducsai.Leather.Goods papucs tökéletes alternatíva.
 
 
 
A csomagból soha nem maradhat ki egy alap fürdőruha, hisz akármerre induljunk is, vizet nyáron bárhol találni. Legújabb szerelmeink: Lindamelinda ezüst fürdőruhája és a DVA-s lányok mintás dresszei.
 
  
 
Ha a készleteimből kell válogatnom, ott többéves Pelsokat találok még mindig kifogástalan állapotban. Legújabb kollekciójukból én ezeket vinném magammal:
 
     

Autós hétvégi utazótáskának nagy szerelmem Enihorn sárga darabja, amivel a legborúsabb úton is azt érezhetem, hogy a napfényt itt viszem magammal, és nemcsak a lelkemben.
    
Új, nyári kalapom még most készül a Várhegyi Éva kalapszalonban. Így arról majd külön outfit bejegyzéssel jelentkezünk.

Viszont ami soha ki nem maradhat: egy jó esőkabát, melyről ajánlónk elérhető itt. Ti beszereztétek már a kedvenceteket?

_______
 
Képek: a márkák/tervezők saját oldalairól 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek