Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Tisztelgés a fotósok előtt - Milan Fashion Week Style 4. rész

Vanyovszki Mária

Napjaink vizuális áradatában ritkán gondolkodunk el azon, hogy egyik, vagy másik képet vajon ki készítette. Pedig az elsődleges szűrő mindig a fotós látásmódja, aki a kamerát (vagy a mobilt) a kezében tartotta és a gombot lenyomta.

Amikor elindítottam az asalon.hu-t, az elején gyakran magam is fotóztam az eseményeken. A fotós azonban eggyé válik az eszközével, és az események résztvevője helyett láthatatlan, sőt legtöbbször névtelen tudósítóvá válik.
 
A magazin tulajdonosaként és íróként ugyanakkor nekem fontos volt, hogy kapcsolódjak az emberekkel, része legyek a történéseknek, így egy idő után mindig vittem magammal fotóst, hogy helyettem legyen a harmadik szemem.


Azóta is nagy tisztelője vagyok a fotósok elkötelezettségének és alázatának, ahogy láthatatlan mesélőként kamerájukkal eggyé válva örökítik meg a látottakat.

 
Az alábbi street style válogatás ezért róluk szól Joon Filmlab szemén keresztül, Milánó utcáiról, a divathét ideje alatt.
 
Bár a fotósok jobban szeretnek a kamera mögött lenni, az ő öltözködési stílusuk ugyanúgy figyelemre méltó és inspiráló, mint a modelljeiké.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Akció közben:
 
 
 
 
 
 
 
_____
Fotók: Joon Filmlab - Milan Fashion Week - February 2023 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések