Bezárás

Keresés

Bezárás

Amikor a divat üzleti siker is - DAALARNA MIDSUMMER FASHION SHOW 2024

A hazai divatvilág egyik legsikeresebb vállalkozása kétségtelenül a Daalarna. Nemcsak ruhát készíteni, show-t szervezni és élményt adni is nagyon tudnak. Tulajdonképpen Benes Anitának köszönhetjük, hogy divatbemutatóra emberek jegyet vesznek, mint egy színházba, vagy koncertre.
 
A több éves hagyományra visszatekintő, menyasszonyi és alkalmi ruhákat felvonultató, látványos, nagyszabású show-t idén először rendezték meg a saját birtokon, az esküvőkre kibérelhető Daalarna Gardenben
 

A DAALARNA MIDSUMMER FASHION SHOW TEMATIKÁJA

 

A Daalarna MIDSUMMER Fashion Show koncepcióját Szent Iván éjszakája, másnéven a nyárközép – midsummer – ünnepe adta. Szent Iván éjszakája a népi hiedelmek szerint különleges, mágikus erővel bír, a nyár legmisztikusabb éjjele. A néphit szerint ilyenkor bármi megtörténhet, a kívánságok valóra válhatnak és varázslatos dolgok történhetnek.

Az idei esemény extra érdekessége volt, hogy a szentendrei Daalarna Garden először nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára, amely alkalomból izgalmas aktivitásokkal készültek a szervezők. 

 

A legújabb két Daalarna esküvői és alkalmi kollekció -  ILLUSION és WHITE SWAN - mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákkal is készült a tervező, Benes Anita, valamint a BATZ X Daalarna sneaker kollekció is debütált a kifutón.


BATZ X DAALARNA


A Daalarna gondolt egy merészet, és a Batz cipőmárkával összefogva egy exkluzív sneaker kollekciót álmodott meg, ami az idei év legbravúrosabb kollaborációs üzleti ötlete. Egyrészt a kétkedők számára megerősíti, hogy lehet "szép ruhához" sportos cipőt viselni, másrészt az esküvőn is "szabad" kényelmesen öltözni.  

 
A Batz-nak idén ez már a sokadik dobása. A RÉKAVAGO-val több éve működnek együtt, amihez idén megjelent a Kerényi Virágos kollab, és a Hodlik Annával közös kollekció. És még mindig nincs vége, további meglepetésekre számíthatunk a magyar gyártótól. 


A Daalarna eseményén a vendégeknek lehetőségük volt felpróbálni, valamint elsőként vásárolni a különleges, 14 darabból álló cipőkollekcióból. 

A show-ra meghívott hazai hírességek közül többen már a Batz X Daalarna sneaker kollekció egy-egy darabját viselték, amit a korábbi sajtóeseményen osztottak ki közöttük.

 

BENES ANITA GONDOLATAI

 

„Úgy tartja a mondás, hogy Szent Iván éjszakáján bármi megtörténhet. Tegnap éjjel pontosan ez járt a fejemben, miközben az utolsó vendégektől is elbúcsúztunk a Daalarna Gardenben. A korábbi évek kora tavaszi bemutatói után nagyon vágytam már egy olyan eseményre, amit napsütésben, a szabadban, igazi fesztiválhangulatban rendezhetünk meg. Már csak azért is, mert az esküvői ruháknak is a leginkább a nyár és szabadtér a szezonja, úgyhogy ezzel vált igazán autentikussá az élmény a résztvevők számára.

 
 

Külön öröm, hogy ezúttal nem egy külsős helyszínen, hanem a Daalarna vidéki otthonában, a Daalarna Gardenben rendeztük meg az éves divatbemutatót. A Daalarna Garden ráadásul először nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, hiszen a tavalyi soft opening óta még csak zártkörű eseményeket szerveztünk itt,  de idén már minden körülmény adott volt ahhoz, hogy egy olyan helyszínen mutassuk be a legújabb Daalarna kollekciókat, ahol a menyasszonyok akár a saját esküvőjüket is tarthatják.


Az is újdonság volt az előző évekhez képest, hogy míg az elmúlt években a bemutatókat több ezer fős közönség előtt tartottuk, most egy sokkal exkluzívabb, személyesebb rendezvényt álmodtunk meg, bár végül így is összesen közel ezer ember megfordult a Daalarna Gardenben ezen a napon."

____
Kifutós képek: Holecz Endre
Hangulatképek: Kondella Misi és Simon Teodóra
 
További képek a bemutatóról:
 
  
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események