Bezárás

Keresés

Bezárás

Budapest Central European Fashion Week AW22/23

A Magyar Divat & Design Ügynökség kilencedik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. A szezonban három helyszínen zajló esemény kihagyhatatlan program a divat világa iránt érdeklődők számára, akik első kézből értesülhetnek a legújabb trendekről.

Február 4-6. között a legismertebb magyar és régiós tervezőknek élőben nyílik lehetősége bemutatni a 2022/23-as őszi-téli kollekciójukat a hazai és nemzetközi divatszakma, divatszerkesztők, influencerek, stylistok illetve buyerek illetve a nagyközönség számára.

BCEFW AW22/23 bemutató időpont és helyszín:
2022. február 4. Főőrség és Lovarda Budavári Palota – Lovarda Rendezvénytér
2022. február 5-6. Szépművészeti Múzeum

A kortárs ruhadarabokat és kiegészítőket tervező kiállítókat az év első nagyszabású divathétvégéjén lehet megtekinteni február 5-6. között a belvárosi Fashion Streeten található Deák Palota épületében, valamint több divat tematikájú side event is színesíti a programot városszerte.

A rendezvénnyel és a jegyértékesítéssel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el:

https://bcefw.com

/// A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják. ///
https://www.facebook.com/events/404778488063520
 Hasonló események