Bezárás

Keresés

Bezárás

Karanténparty - Az asalon #öltözzkiotthon kihívása - 3. rész

Vanyovszki Mária

Öt napja vagyunk bezárva öten, hatósági karanténban. Ez azt jelenti, hogy két hétig egyáltalán nem léphetünk ki. Nem mehetünk gyógyszertárba és vásárolni sem.

Fantasztikus barárainknak köszönhetően viszont szinte minden napra jut valaki, aki bevásárol. 

Unatkozásnak nálunk nyomsa sincs, mivel a Romániából hirtelen áthozott családtagokkal annyi intézni valónk van, hogy a két országot érintő, állandó telefonálás és emailezés mellett testvéremmel és sógorommal alig marad időnk dolgozni. Ehhez jön még a főzés 5 felnőttre, takarítás, a két beteg ellátása és mindeközben egymás kerülgetése. Az asalonos írásokat éjjel készítem elő, amikor már mindenki alszik, és az egyedül elmélyülés csendes illúziójában alkothatok.

Ebben az "idilli" környezetben találtam ki azt, hogy pénteken bulizni fogunk. Az még nem biztos, hogy a kerekesszékes, 92 éves nagymamám és a törött kezű édesanyám rá fog érni, de öcséméket már puhítom a csatlakozásra, amihez a szentjobbi házi pálinkát is bekészítettem.

A heti téma nem más hát, mint a karantén partyszett.

Tartsatok velünk ti is!

A partyt mi péntekre tervezzük, de bármelyik nap csatlakozhattok, amikor kirúgnátok a hámból. Videókért kövessétek Instagram storynkat: 
@asalonbudapest!

Öltözzetek ki, fotózzátok le, és a képet posztoljátok a saját felületeitekre (Instagram, Facebook) ezzel biztatva másokat is.
Használjátok a következő hashtageket:
#öltözzkiotthon
@asalonbudapest
#stayhomestaychic
#partyathome 
#karanténpartyszett

 
Személyes tapasztalom, hogy akármilyen zsúfolt és szerencsétlen állapotban is vagyunk, lehet, sőt kell időnként pár percet szánni arra, hogy felvegyünk valami jobb ruhát. Az ezzel járó szellemi, lelki, testi összeszedettség - ha csak percekre is -, kirángat a mindenféle nyomorult állapotokból. Akinek még táncolni is van energiája, az utána extra feltöltődéssel fogja továbbélni az akármilyen mindennapokat...
 
Korábbi kihívásainkból képek:
Randiszettek a karanténból – #öltözzkiotthon 2. rész
Mi viseltünk a héten vörös-szőnyeges gálák helyett az otthonunkban? – #öltözzkiotthon 1. rész
 
_______
Nyitókép: a bejáratomra ragasztott matrica elektronikus változata. Hasonló események