Bezárás

Keresés

Bezárás

A tradícionális porcelán és a divat különleges fúziója -Orovica & Hodlik Anna & Hollóházi

Az új Orovica X HA X Hollóházi Porcelán kollekció a méltán híres Hollóházi Porcelán Manufaktúrával való együttműködésből született.
 
A kollaboráció célja, hogy az alkotóterületek együttműködésével készült termékek hidat teremtsenek a tradíció és a modernitás között.
 

HOLLÓHÁZI PORCELÁN

Az együttműködés előtérbe hozza azt a kérdést, hogy egy évszázadok óta őrzött, művészeti alkotás miként válhat elérhetővé a mindennapjainkban, hogyan lehet része a divatnak. A gazdagon díszített porcelán, melyet eddig a vitrin mögött féltve őriztünk, most újra alkotva az életünk részévé válik.
 
 
A Hollóházi Porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában, és nincs ember a világon, aki ne hallott volna már erről a magyar értékről.
 
A Hollóházi Porcelán 1777-es megalakulása óta nagy utat járt be, részt vett a magyar porcelángyártás megteremtésében, jelen volt a legrangosabb kiállításokon, készletei pedig most is megtalálhatók a világ minden pontján.
 

A divat mint kulturális örökség 

A Hollóházi No.020 - Petra kollekció most már nemcsak az étkezőasztalokon, hanem a lenyűgözően elegáns Hodlik Anna táskákon és az Orovica ruhákon is újjáéled.

 
 
Az üzleti és alkalmi eseményekre ajánlott öltözékek a Hollóházi motívumával ékesítve izgalmas kultúrális üzenetet hordoznak. 
 
 
Viseletükkel úgy villoghatunk egy magyar kultúrális értékkel, hogy közben nem kell lemondanunk a kortárs igényesség és a modern elegancia kettősségéről sem. 
 
 
A divatmárkák tervezői, Orovica Kóré Szilvia és Hodlik Anna szezonok óta együtt gondolkodva alkotnak; ez a rutin és harmónia érezhető a Hollóházi mintákat feldolgozó összeállításaikon is.
 
 
Az elegáns vonalvezetésű, letisztult, fekete és fehér anyagokon megjelenő Hollóházi arany díszítés új életre kel a ruhák és a táskák által. 
______
 
Még több kép a kollekcióról:
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések