Bezárás

Keresés

Bezárás

The Golden Age - NORA SARMAN Bridal 2018

A 2018-as, The Golden Age nevet viselő Nora Sarman menyasszonyi ruha kollekció álomszerű utazás a múltba, egy boldog és felhőtlen világba: az Aranykorba.
 
 

A görög mitológia és annak XVIII. századi reneszánsza ihlette a darabokat, melynek múzsái a mítoszok női főszereplői.
 
 
 
Az empire fehér muszlinja éled újjá a hosszú selyemruhákon, és finom arany díszítés idézi a korszak hímzéseit.
 
 
 
Pókhálószerű francia chantilly csipke, puha pamutcsipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat. Az éteri muszlin lágysága ködszerű. Különleges, fémszállal hímzett tüllruha a kollekció legpazarabb darabja.
 
 

A kollekció újszerűsége abban rejlik, ahogy a ruhákat variálhatod. A karcsú sellő vagy alakkövető sziluettű ruhákra éteri tüllszoknyát vehetsz fel a szertartásra, utána pedig az uszály nélküli csipkeruhában ünnepelhetsz gondtalanul, kényelmesen.
 
 
 
Levehető ujjak, csipkés bodyk, topok és különféle szoknyák adnak lehetőséget a változatosságra, a romantikus uszályos szoknyát a szertartás után akár minire is cserélheted.
 
 
 
A 2018-as menyasszonyi ruha kollekció kampányát idén is a Pinewood Weddings fotózta. A felhők feletti hegycsúcsok, az erdők mélye és a sellők világa után az idei kampány az oltár előtt készült, egy dekadens kápolnába, a Flóra Floral Botanical Atelier tünékeny virágkompozícióival.
 
A Nora Sarman ruhák a Fehér Szalonban vásárolhatók meg.
 
A kampány összes fotója:
 

Fotó és film: Pinewood Weddings
Virág: Flóra Floral Botanical Aterlier
Ruhák: Nora Sarman
Fátylak, cipők: Fehér Szalon
Smink: Skrionya Sára
Haj: Eszteri Zsófia
Modellek: Mikolt és Anna Horvath, Visage Models
 Hasonló bejegyzések