Bezárás

Keresés

Bezárás

Boldogság aranyban és fehérben – Nora Sarman

Kilenc nappal ezelőtt egy különleges divatprezentáción vettünk részt a Kossuth Lajos u. 15. szám alatti Fehér Szalonban. A szépséges modellek egyike, Blanka Bán gondolataival és Szántó András róla készült képeivel idézzük meg a romantikus hangulatú estet.
 
Sármán Nóra... A név, amiben egyesül a nőiesség és a báj, lágy varázslattal átölelve.
Sármán Nóra... A név, akiben egyesül a kedvesség és a tudatosság, fülig érő mosollyal karöltve.
 
Nóri személye elválaszthatatlanul összekapcsolódik a márkával, amit alkotott és alkottak a családi műhelyben. Minden ruhájában benne él a tervező személye, az önzetlen és őszinte vágya arra, hogy a szerencsés, aki a remekművébe bújhat, hercegnőnek érezze magát.
 
A ruhái már-már örök érvényű műalkotások, amiket nem lehet feledni, ha valaha viselhettünk közülük egyet is, ahogyan Nóri maga is egy jelenség, aki minden emberben nyomot hagy. Szerencsés vagyok, hogy immáron sokadszor az általa megálmodott tündöklő darabokat viselhettem a The Golden Age kollekció bemutatóján.
 
Mondják, hogy a nagy művészek azért váltak halhatatlanná, mert stílusuk és műveik összetéveszthetetlenek máséival. Nóri darabjai ugyanily' könnyedén felismerhetőek több száz közül is: egyedi, kortalan, finom, meseszerűen omló anyagok, szabások, fazonok és formák, amik az ártatlanság korába repítik szemlélőjüket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek