Bezárás

Keresés

Bezárás

„Gyere le velem a föld alá!” - Metró inspirálta őszi-téli kollekció a TOMCSANYItól

A kampányképeken Schoblocher Barbara kelti életre a TOMCSANYI aktuális kollekcióját. Az énekesnő kacér könnyedsége az érzékekre hatva tükrözi a márka szellemét. A kora őszi, meleg napfényben megelevenednek a printek és anyagok, megtestesítve a finom, de határozott, lágy, ugyanakkor nyers TOMCSANYI múzsát.
 
 
A TOMCSANYI márka múltat idéző, ugyanakkor minimalista inspirációját ebben a kollekcióban a budapesti hármas metró nosztalgikus stílusa adta.
 
 
A retrospektív esztétika a márkától jól ismert módon találkozik a legfrissebb divattal, ill. a letisztult minimalizmussal.
 
 
A retró színvilág az állomások falán húzódó szocialista tűzzománc képeket idézi.
 
 
A darabokat most is a kényelem és a funkcionalitás határozza meg, mindez szexi, intellektuális eleganciával fűszerezve, hogy tökéletes viseletet nyújtson reggeltől estig.
 
 
 
 
A TOMCSANYI könnyed természetességgel teremt nosztalgikus hangulatot a védjegyévé vált printjeivel. Ebben a szezonban egy tömegjelenet és egy mozgólépcső print idézi a zsúfolt városban való metrózás élményét.
 
 
 
 
 
A kollekció fő anyagai a puha, fehér és sötétkék vegán bőr, a hamvas, mustár és grafit gyűrt cupro, az éjkék, nehéz selyem-érzetű viszkóz, valamint az égszínkék és jáde szűzgyapjú.
 
 
 
 
 
A teljes lookbook elérhető ittHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések