Bezárás

Keresés

Bezárás

Mit viseljen a férfi? - Öltözködési tanácsadás és gardróbrendezés

Vanyovszki Mária

Korábban elindított férfi öltözködési tanácsadás szolgáltatásunk az egyre növekvő igényeknek köszönhetően új lendületet kap.

Coco Chanel agyon idézett kijelentése, mely szerint "A divat változik, a stílus örök" a férfiak öltözködésére éppúgy érvényes, mint a hölgyekére. Persze nem árt követni az aktuális trendeket, viszont a divathóbortok helyett olyan darabokkal célszerű a ruhatárat frissíteni, ami illik az egyéniséghez, erősíti a mindennapok komfortérzetét és hatékonyan támogatja a szakmai és magánéleti fellépést.
 
 
Alapvetően női ruházatot venni mindig sokkal egyszerűbb. Egyrészt nagyobb a kínálat nemcsak a plázák, de a tervezők polcain is, másrészt mi nők, egészen másképp gondolunk mind a vásárlásra, mind pedig az öltözködésre. Általában ugyanis élvezzük.

Ezzel szemben a férfiaknál ez nagyon gyakran nyűg. Az esetek többségében ennek az oka olyan korábbi rossz élmény, tapasztalat, amit a férfiember vagy már a vásárlás során, vagy a vásárlás után, az öltözék viselésével szerzett.
 

Ezért is fontos és hasznos egy olyan külső, szakértői szem, ami végigkíséri a vásárlás folyamatát, megerősít a megfelelő darabok kiválasztásában és segít azokat a ruhatár meglévő darabjaival összehangolni.

A folyamat egy találkozóval indul. Egy-két mondatos bemutatkozás után el is kezdjük körbejárni azokat a szaküzleteket, ahol próbálni tudunk. Onnantól kezdve a folyamat olyan, mint egy filmes jelenet. Az úriember megfogalmazza az igényeit: új ing, új nadrág; „üzleti utam lesz”, „szeretnék a randin jól kinézni” stb., amikhez aztán elindul a válogatás. Akár egy interjú, vagy coaching folyamat, miközben kérdéseket teszek fel, nemcsak azt nézem, mi áll jól, hanem arra is figyelek, hogy miben érzi jól magát, hol változik meg az arca. A cél ugyanis nem csupán egy új öltözék és egy úrarendezett ruhatár, hanem a boldog ember.
 
 
Képek: Pitti Uomo, Firenze
_____
Részletek és megrendelés:
info@asalon.hu
+36306042901
Vanyovszki Mária
 
 






 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek