Bezárás

Keresés

Bezárás

Je Suis BelleMég 2005-ben alapította a márkát Dévényi Dalma és Kiss Tibor. A Je Suis Belle azóta Magyarország legismertebb tervezői márkája és nemzetközileg is elismert név. Koncepciójuk a kezdetektől együttműködni más művészeti ágakkal, elsősorban a vizuális műfajokból. A két legfőbb intellektuális érték, amit képviselnek, a tradicionális technikák alkalmazása és a népi művészetek beemelése a mai keretek közé.
 
A Je Suis Belle múzsa mélyen érdeklődik és foglalkozik környezetével és önmagával. Kreatív, tehetségét szellemességgel és lazasággal kezeli. A tervezők hitvallása, hogy bárki, aki Je Suis Belle ruhát visel, része lesz világuknak és személyiségén keresztül egyenlőképpen formálja is ezt a világot.
 
Minden kollekciójuk egy komplex referencia rendszerből indul ki, s így a darabok mindig visszatükrözik az aktuális társadalmi és kulturális változásokat. A minőség állandósága egy alap érték, a ruhák mentesek a szükségtelen részletektől: egyenesek és beszédesek.

A márka hitvallása, hogy a divat nem privilégium, hanem alapvető része a mindennapi életnek, a kényelem és a hordhatóság mögött fontos eszköze, hogy valaki az egyediségét felépítse.
 
 
 
2017. ősz/tél
 
 
 
Címkék: Je Suis BelleTovábbi tervezők