Bezárás

Keresés

Bezárás

Je Suis Belle 2019/20 ősz-tél - Budapest Central European Fashion Week

A márciusi fashion weeken mutatta be a Je Suis Belle tervezőpárosa azt a kollekcióját, melynek fő motívumát a New Yorkban élő magyar színésznő, Marozsán Erika varrott, hímzett rajzai adták.

Az érzékeny varrógép-rajzok szürreális freskókká olvadnak egy-egy fazonon, reszkető kezek tartanak szoknyává formálódó anyagdarabokat, leheletnyi vibráló tüllök színeznek ki részleteket, karakteres női portrékhoz társulnak drapériák, öltözékké formálva a képeket.

A nyár folyamán a Deák Erika Galériában az eredeti varrógép rajzokat is megtekinthette a nagyközönség, melyről készült beszámolónk itt olvasható.

A tervezőpáros a varrógéprajzokat különböző módokon applikálva a tőle megszokott jól viselhető, mégis artisztikus ruhákba öltötte, és az öltözéksort további játékosan elegáns elemekkel egészítette ki. Így került fel például a majom karaktere is több darabra, illetve a márka saját jelzése.

A minőségi anyaghasználat és az újrahasznosítás szintén jól visszakövethető a Je Suis Belle idei, őszi-téli kollekcióján, melyhez a cipőket ezúttal is Veszprémi Gabriella készítette.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Képeink: Peter Jordanoff
___________
Összes képünk a divatbemutatóról: 
 
 Hasonló bejegyzések