Bezárás

Keresés

Bezárás

Öltöztesd magad a könyvek világába! - #öltözzkiotthon 4. rész

Olvasás fanatikusként már gyerekkoromban arról álmodoztam, hogy felnőttként lesz egy faltól-falig könyvespolcom. Három ország, négy szakma, számtalan olvasmány- és könyvtárélmény után életem kb. tizedik otthonában végre ezt az álmom is megvalósítottam.

Amikor Londonban élő munkatársunk, Annavirág, a @thefashionbookclub projektjébe beavatott, azonnal imádtam, és a közös rajongást egy könyvtárban fotózott divatanyaggal terveztük megkoronázni.

Ez a projekt, mint oly sok minden más az életünkben, a járvány miatt egyelőre halasztódott. De hogy addig se maradjunk inspiráció nélkül, következő kihívásunk erről szól.

Öltöztesd magad a könyvek világába!

1. kategória: Könyvkuckóm
Teljesen természetes, meghitt fotó arról, ahogy, ahol és amit éppen olvastok. Polc előtt, kanapén, ablakban, asztalon... Jöhet bármi!

2. kategória: A könyv és a divat
Álmodd meg a saját könyves, könyvtáras divatanyagod! Vadulj be, vagy lazulj el! Ülj az asztalra! Vegyél fel valamit, amit még sohasem viseltél! Öltözz a könyvhöz, vagy a könyv egyik karakteréhez!
 

A kihívás ma indul és folyamatos!
Képeiteket posztoljátok a saját felületeitekre - Instagram, Facebook - ezzel biztatva másokat is.
Használjátok a következő hashtageket:
#öltözzkiotthon
@asalonbudapest
#stayhomestaychic
#olvassotthon
#álmodjotthon

_______
Nyitókép: Divathíreink egyik epizódjából vágtam ki most hirtelen, mert hátterében ott az a bizonyos könyvespolc, amiről gyerekként megálmodtam.
______
Korábbi kihívásainkból képek:
Mi viseltünk a héten vörös-szőnyeges gálák helyett az otthonunkban?
Randiszettek a karanténból
Öltözz ki otthon címlaplány
Anya-lánya-unokája!Hasonló események