Bezárás

Keresés

Bezárás

Aki ruháival nemcsak öltözteti, hanem gyógyítja is a nőket – VIKTORIAVARGA BUDAPEST SS23

Vanyovszki Mária

Kedd este a figyelmes tekintetetek meglepően sok színes ruhájú nőt láthattak elsuhanni a szemerkélő budapesti szürkeségben. Ki taxival, ki tömegközlekedéssel igyekezett, hogy időben odaérjen a Kempinski Hotel és az Ar2day Gallery eseményére.

A Benkő Ildikó által szervezett Art Soirée legújabb állomásán 2019 után újra Krüzsely Gábor festményeit állították ki a szálloda előterében. A megnyitó színpompás kavalkádjához nagyban hozzájárultak a VIKTORIAVARGA Budapest ruhák, amiket nemcsak a modelleken, hanem az esemény több vendégén is megcsodálhatott a közönség.

Viktória tavaszi-nyári kollekcióját már láttam a divathéten, mégis sikerült megint meglepnie. Több új design-nal készült a kedd esti alkalomra, és a rajongók nem győznek csodálkozni, honnan az ihletés, az energia és az idő ennyi új varázslatra.

Miközben nézem a tervezőt, majd a lányokat, akik vele dolgoznak, és a törzsvendégeket, akik egy ruha vásárlásával örökre elköteleződnek a márka mellett, kezdem megérteni.

Pontosabban megérezni, hogy:


Viktória nem egyszerűen öltöztet, hanem gyógyít is a ruháival.


Azon túl, hogy a színek mágikus varázslatával játszik és bátran kombinálja a szokatlannak tűnő, mégis rendkívül harmonikus variációkat, - mint egy mesebeli keresztanya - valami mást is belesző a ruháiba.

Tudom, hogy nagyon sokat dolgozik magán. Nemcsak szakmailag, hanem emberileg is folyamatos fejlődésre vágyik. Megy, keresi, kutatja, mélyíti a női energiákat, és amiket magába szív, azt minden egyes alkotásában vissza is adja meghatványozva.

Ezért van az, hogy a VIKTORIAVARGA BUDAPEST darabokkal nemcsak egy minőségi anyagú, designer alkotást veszünk, hanem szeretetet és terápiát kapunk.

Minden nő életében van valahol egy vagy több törés: kislánykori tapasztalás, kamaszkori szenvedés, felnőttkori trauma, ami eltávolít belső női erőnktől és a külsőnkben is elbizonytalanít. Az élet bizonyos pontjai azonban újra meg újra szembesítenek ezekkel és kikerülhetetlenné teszik, hogy gyógyítsuk magunkban a töréseket.

A színes ruhás nők suhanása az esti szürkeségben így nem csak egy eseményre való érkezésről szól. A VIKTORIAVARGA ruhát viselők egy láthatatlan fonallal szőtt női kört formálnak, amiben életünk elvarratlan szálaira is új megoldást kereshetünk.
 
 
A RAGYOGÁS címen debütált tavaszi-nyári öltözéksort a lenyűgöző dél-afrikai Fokváros építészeti alkotásai, városrészei, lélegzetelállító kulturális sokoldalúsága és eseménydús történelme ihlette. A Bo-Kaap városrész színes házai a kollekció szivárvány színpalettáját, a régió növényvilága pedig a formákat és az applikációkat inspirálták.
 
 
A kollekció alkotásaiban a dél-afrikai proteák, paradicsommadarak, vad gardéniák jellegzetességei elevenednek meg és a helyi kézműves kultúra elemei is megjelennek.
 
 
 

Az elegáns ruháktól az overálokig, a kabátokon át az estélyi ruhákig több különböző viselet is elérhető az új kollekcióban.
 


A szezonnal debütált a VIKTORIAVARGA Signature táska és cipő kollekció is. A finom bőrből készült darabokat kézzel festett motívumok és selyemszalagok teszik egyedivé; így válnak tökéletes kiegészítőivé a márka ruháinak.
 
„Reméljük a VV alkotások viselői is csodálatos élményeket élnek majd át a kollekció darabjaiban, mint ahogyan mi a tervezés és készítés folyamataiban.” - ezekkel szavakkal küldte útjára gyógyító darabjait Varga Viktória.
 
 
 
 
 
_______
 
A szerző divatújságírói munkája mellett coach; ügyfeleivel is gyakran foglalkoznak a nőiség témájával.
További információk: https://www.vanyovszkimaria.hu/
 
Fotókredit:
VIKTORIAVARGA Budapest SS23 –Kampányfotók
Fotó: Marek Zoltán
Modell: Czimmer Anna /VM MODEL
Make-up, haj: Füge Bori
 
A BCEFW bemutatói képei, 2022. ősz
 
 
Képek: HFDA/The Sparkle Content
 
 
Címkék: VIKTORIAVARGA



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek