Bezárás

Keresés

Bezárás

Légy modell egy napra! - Élményfotózás az asalon.hu-val

Imádod lapozgatni a Vogue-ot? Álmodoztál már róla, milyen lenne, ha egyszer rólad is ilyen kreatív fotóanyagok készülnének?

Ha mindig is szeretted volna, hogy designer ruhákban pózolhass, hogy körülötted forogjon a világ, hogy leállítsák miattad a forgalmat, velünk mindezt megvalósíthatod. 
 

Személyre szabott szolgáltatásunk keretében foglalkozástól, kortól, nemtől, alkattól függetlenül bárkit egy csodás divatanyag modelljévé varázsolunk.

Jelentkezés: info@asalon.hu

Amellett, hogy örökre szóló élménnyel és szépséges fotókkal gazdagodsz, a közösen kiválasztott képeket az asalon.hu oldalán is megjelenítjük igény szerint.

Ha egyszerűen csak szeretnél végre magadról igazi, divatos, profi fotókat, akkor is jó helyen jársz.

Évek óta együttműködő, összeszokott, profi csapatunk mostantól rendelkezésedre áll.
 
 

Vanyovszki Mária, az asalon.hu főszerkesztője art directorként és stylistként úgy alakítja a koncepciót és az öltözéket, hogy a fashion-ös éned kihozzuk. A csapat fotósával, Nerpel Nikolettával közösen leszervezik a helyszínt, a koncepciót pedig összehangolják a sminkessel és a fodrásszal, hogy a legszebb, legvagányabb éned megmutassuk.

A fotózásokat a Légy te a modell! - Élményfotózás az asalon.hu-val zárt Facebook csoportban szervezzük.

Csatlakozz a csoporthoz, kövesd a fotózásainkat! Ha tetszik az aktuálisan kiírt téma, vagy van egy saját álmod,  vagy szeretnél ajándékba adni egy ilyen fotózási élményt, jelentkezz, mi megvalósítjuk.

LÉGY MODELL EGY NAPRA!
 

Ha inkább üzenetet küldenél, írj az info@asalon.hu címre.
_________
Nyitókép:
Modell: Csokán Vivien, balerina
Fotó: Nerpel Nikoletta 
Smink: Gercosz Henriett
Styling: Vanyovszki Mária
 Hasonló hírek