Bezárás

Keresés

Bezárás

AGNESKOVACSKovács Ágnes a MOME hallgatójaként alapította meg márkáját a táskái iránti érdeklődéstől ösztönözve. A kezdetektől jól felismerhető – egyszerűségre, tisztaságra és tömörségre törekvő – designszemlélete azóta is a meghatározó alapelve a kollekcióinak. Inspirációt az őt körülvevő urbánus közegből merít, a zajos inger- és információrengetegben a vágyott nyugalmat és tisztaságot keresi. Az a halk esztétika, amely így az Ágnes által tervezett tárgyakat jellemzi, ugyancsak eredeztethető kicsi és csendes szülőfalujának, Bácsborsódnak meghatározó légköréből.
 
A táskák jellegzetes karakterét az Ágnes által kidolgozott és folyamatosan újragondolt kialakítási technika nyújtja; minden esetben egyetlen lapból hajlítások és hajtások váltakozásával készül el a varrással rögzített végső forma. A kialakított, tiszta alapformákat mindig figyelemre méltó, de finom részletek egészítik ki. Az AGNESKOVACS esztétikája így minden felesleges részlet elhagyásával, a funkció által vezérelt formák friss puritánságában valósul meg.
 
Az AGNESKOVACS bőrtáskák és kiegészítők elkészítéséhez kizárólag nagyon magas minőségű, természetes bőrök kerülnek kiválasztásra, de szintén a tárgyak időtállóságát biztosítja az egyéb felhasznált anyagok mindegyike, legyen az vászon, filc, fém vagy fa.
 
A dinamikusan fejlődő márka külföldön online, illetve válogatott budapesti és magyarországi üzletekben érhető el jelenleg, emellett – a megújult menedzsment vezetése alatt – nemzetközi piacokra lépett.
 
Web: http://www.agneskovacs.hu
 
 
Business Collection
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők