Bezárás

Keresés

Bezárás

E N I H O R N X Alma Vetlényi Showroom Party

Tegyünk együtt a jövőnkért és a környezettudatos divatért!

A Földünk védelme mindig is fontos volt, de ebben a rohanó világban egyre aktuálisabb téma. A fast fashion folyamatos növekedése ahhoz vezet, hogy még több nem túl jó minőségű termék készül és rengeteg hulladék keletkezik.

Hogyan lehetünk tudatos, de mégis divatos vásárlók, akiknek fontos a környezete, de az is, hogy stílusos termékeket viseljenek? Érdemesebb olyan profi minőségi anyagokba, termékekbe fektetni, amelyek évekkel később is használhatóak.

Két generáció, egy közös cél - a fenntartható divat megteremtését vállalják fel kényelmes, praktikus és időtálló darabokkal Horn Enikő és Vetlényi Alma tervezők.

Erről mindenki meggyőződhet február 20 - án, csütörtökön 16:00 - 21:00 óráig az E N I H O R N X Alma Vetlényi Showroom Partyján, amelyre szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Az első tíz érkezőre egy kis meglepetés is vár, valamint pezsgővel és finom falatokkal is készülnek a tervezők.

Az ENIHORN és Alma Vetlényi kollekciók jeles képviselői a magyarországi slowfashion magas minőségű termékeinek. Közös céluk, hogy összefogva erősebbek legyenek és még inkább tudjanak tenni a slow fashionért. Mind a két márka számára elsődleges szempontja, hogy környezettudatos, időtálló darabokat készítsen, s mindezt a zero waste technika használatával valósítsa meg.

A két márka közös rendezvényén bemutatják mindkét termékcsalád 2020-as tavaszi/nyári kollekcióját, melynek darabjai limitáltan már a helyszínen megvásárolhatóak lesznek, valamint előrendelésre is lehetőség lesz.
 
Itt olyan termékeket tudtok vásárolni, amelyekkel hozzájárultok a környezet megóvásához, ugyanakkor garantáltan nem jön szembe az utcán.

A program során egy a fenntarthatósághoz kapcsolódó ügyet is támogatnak Az E N I H O R N Showroom falát az elmúlt több, mint 5 évben díszítő papírvirágokat 250 Ft/darab áron lehet majd megvásárolni, és a befolyt összegből a 10 Millió Fa szervezetet támogatják, melynek célja legrövidebb időn belül tízmillió fa ültetése Magyarországon.

R.S.V.P.: horneniko@gmail.com
+36703830384

Helyszín:
E N I H O R N Showroom - 1065 Budapest, Izabella utca 45.

E N I H O R N: www.enihorn.com
+36703830384
www.instagram.com/enihorn

Alma Vetlényi: www.almavetlenyi.com
+36702330706
www.instagram.com/almavetlenyiHasonló események