Bezárás

Keresés

Bezárás

ENIHORN stúdiólátogatás

Horn Enikő 2013-ban Milánóban, egy táskatervező kurzuson döntötte el, hogy megalapítja saját ENIHORN márkáját.
 
A DESIGN HÉT keretében szervezett műhelylátogatás alkalmával kiváló olasz bőr alapanyagokból készült táskáival, történetükkel, tervezési folyamatukkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Emellett a 2009-es diploma darabjait és a hozzá szorosan kapcsolódó 2019-es őszi/téli kollekció inspirációját bemutató kiállítást is láthatnak a műhelybe érkezők.
 
„Viseld azt, amiben természetesen érzed magad” – a Diane Keatonnek tulajdonított szállóigével az ENIHORN márka is abszolút mértékben azonosulni tud. Praktikum, könnyed elegancia városi nőknek, akik szívesen viselnek kényelmes, nőies ruhadarabokat és kiegészítőket, legyen szó akár dolgos hétköznapokról vagy gondtalan hétvégéről. Horn Enikő, a márka alapítója olyan ruha- és táskakollekciókat tervez, melyek az előbbi feltételeknek maradéktalanul megfelelnek. Élettel teli színek, virágminták, elegáns szabásvonalak, puha és bőrbarát textilek – ezek az időtlen elegancia összetevői.
 

A showroom galériájának falán Audrey Hepburn színésznőről készült fotókat is láthatunk, amely nagy valószínűséggel nem a véletlen műve. Hogy miért pont az „Álom luxuskivitelben’ címszereplője került a falakra, arra maga Enikő válaszol majd. Mint ahogy azt is elmeséli, mi minden történt az ENIHORN márkával az elmúlt tíz év során, hogyan jutott el a 2009-es diplomamunkától az aktuális őszi-téli kollekció darabjaiig. Az egy évtized történéseit kiállítás formájában is megtekinthetik az érdeklődők.
 
A Design Hét Budapest ideje alatt műhelylátogatással és különleges nyitvatartással várja Enikő a divatkedvelő látogatókat.
 
IDŐPONTOK
Október 8. 13:00
 
HELYSZÍN
1065 Budapest, Izabella utca 45., bejárat az utcáról
 
NYITVA TARTÁS
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 12:00 - 20:00
szombat 12:00 - 15:00
vasárnap zárva
 
REGISZTRÁCIÓ:
info@enihorn.com
 
LÉTSZÁM:
max. 20 fő óránként
 
Részletek: 
https://designhet.hu/2019/program/enihorn
 
Fotóink a showroomból:
 
 

Fotók: Gottheephoto
 Hasonló események