Bezárás

Keresés

Bezárás

Eszményi nő, szofisztikált stílus - AGNESKOVACS: Silhouette

A Silhouette kollekció az egyedi és lenyűgözően stílusos nő számára nyújt alapdarabokat.

A kollekció táskái az eszményi AGNESKOVACS nőnek készültek, aki stílusát szofisztikáltan fejezi ki. Értékeli a klasszikus vonalvezetés időtlenségét, de örömét leli a váratlan formai játékok esztétikájában. Kiegyensúlyozott stílusa a kortárs eleganciát képviseli. Izgalmas stílusjátékához inspirációt nyújtanak számára távoli helyek és idők.
 
Az AGNESKOVACS nő megragadja a figyelmet, lenyűgöző és emlékezetes anélkül, hogy harsány vagy zavaros lenne. Kedveli a nemes anyagok tapintását, a bőr finomságát, a varrás tökéletességét. Választásait mindig megfontolja, ezért ha rátalál a hozzáillőre, sokáig kitart mellette.

A Silhouette kollekció formailag a klasszikus sziluett megtörésével játszik. Inspirációért visszanyúl a japán pagodatetők elemről elemre épülő és éles sarkokban találkozó szerkezetéhez.
 
 
A Silhouette párja az EAVES férfi kollekciónak, de mégis önálló, erős karakter.
 
 
A puha nappa bőrt most kontrasztként fényes fémlogó egészíti ki. A markáns fekete mellé légies világoskék került, amely tovább hangsúlyozza a kollekció egyéniségében rejlő kettősségét – nyugati és keleti, lágy és határozott, klasszikus és „formát megbontó”.
 
Április 1-től elérhető az üzletekben és a márka weboldalán: agneskovacs.hu
 
A kollekció képei:
 

 
fotó_Károlyi György_Flashback Studio
modellek_Nagy Réka (Visage), Stiglincz Gábor
haj_Zomborka Miska
smink_Vozák Tímea
styling_Varga Anita
 
Címkék: agneskovacsHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések