Bezárás

Keresés

Bezárás

Modern Pastoral - Nora Sarman menyasszonyi ruhák

A Nora Sarman kampányai mindig hoznak magukkal egy a tipikus esküvők határait feszegető hangulatot.
 
A Zsólyomi Norbert fotózta legutóbbi képek úgy ötvözik az eleganciát a könnyedséggel, hogy még azoknak is kedve támadhat drága ruhákban lébecolni otthon, vagy flangálni az erdőkben, akik ezt eddig nem merték megengedni maguknak.

Ahogy Nóri fogalmazott: „A 2019-es kollekciómat az a gondolat inspirálta, hogy életünk legszebb, legdrágább ruhájában is érezzük magunkat önfeledten, a legnemesebb hernyóselymeket, a legfinomabb csipkéket is hordjuk kényelmesen és fesztelenül!”
 
 

Az inspirációt jól erősíti a modellválasztás is. Hanna vörös bozontja és a fesztelen pózok a Disney hercegnők sorából a szenvedélyes és lobbanékony skót hercegkisasszonyt, Meridát is megidézték számomra.
 

A kollekcióba külön topok és szoknyák készültek, melyek arra adnak lehetőséget, hogy azokat ne csak egy-egy jelentős eseményen viseljük, hanem más darabokkal társítva újra és újra felvehessük őket. A márka tervezőjét, Nórit is gyakran látni saját kreációit ilyen újragondolt, kvázi „hétköznapi” kombinációkban viselni.

Ezen elgondolás mentén sokféle pazar csipketopot és különféle szoknyák és nadrágok számos variációját álmodta meg úgy, hogy abból a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet állíthatjuk össze, melynek darabjai viszont nem csak egy napra szólnak.
 
 

A kollekciót az angyali fehér uralja, melyet fekete és pasztell ripszszalagok, bársonyövek egészítenek ki.

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák természetes alapanyagokból készülnek, kényelmes pamutcsipkékből és éteri hernyóselyem muszlinból. Hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat, a pókháló-vékony alapból levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagy múltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander Mc’Queen.
 
 
A kollekciót a Vecsei Millinery különleges kalapjai és a ruhákhoz illő Nora Sarman fátyolkollekció egészíti ki. Választhatunk egyszerű puha tüll fátylat vagy akár háromdimenziós virágokkal telehintett darabot.
________
 
Kreditek:
fotó: Zsólyomi Norbert
haj: Végh Virág
smink: Kozian Fanni
modell: Hanna, Attractive Models
kalap: Vecsei Millinery
bútorok: Woodelier
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések