Bezárás

Keresés

Bezárás

Nora SarmanSármán Nóra 2010-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, menyasszonyi ruha kollekciója elnyerte a legjobb diplomának járó Rektori Díjat.
 
Elegáns estélyi ruháinak teljesen egyedi csipke használata, valamint az érzékiség és romantika ilyen fajta megközelítése hamar híressé tették nevét.
 
Nóra divat iránti érzékenysége mélyen visszavezethető a családi hagyományokra. A nagymamája volt az első, aki esküvői ruhákat tervezett, édesanyja pedig Budapest legismertebb menyasszonnyi ruha szalonját alapította.
 
2005-ben szakmai gyakorlaton vett részt Európa egyik vezető menyasszonyi divatháza, a párizsi Cymbeline tervezőirodájában. Az általa tervezett ruha megjárta Párizs, Milánó, Barcelona kifutóit. 2009-ben Erasmus ösztöndíjasként fél évig a London College of Fashion hallgatója volt. 2010-ben elnyerte a TV2 tehetségkutató műsorának 2010 Divatkreátora díját. A Nora Sarman márka első kollekciója a 2011 őszi-téli szezonra készült.
Menyasszonyi ruhái kézzel készülnek a legmagasabb minőségű selyem és francia csipke felhasználásával. Az anyagok kombinációja, és Nóra meseszerű romantikus víziói igazán egyedivé, és azonnal felismerhetővé teszik ruháit.
 
 
 
Kedvenceink Nórától:
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők