Bezárás

Keresés

Bezárás

Éld meg az álmaid az öltözékeddel is! – Nora Sarman 2020

Vanyovszki Mária

Az idei, őszi divathét programjában a Nora Sarman prezentációja volt a szombat este fénypontja.

A járványhelyzet időszakos bezártságai és arctalan, maszkos mindennapjai között nagyobb szükségünk van a lelket melengető szépre, mint valaha.

A menyasszonyi ruháiról ismert Nóri most bemutatott darabjait szezonoktól függetlenül, alkalmi, ünnepi megjelenéseinkhez álmodta meg.


„A ruhák azokhoz a pillanatokhoz készültek, amelyekre örökre emlékezni fogunk.”


Az ihlető, álomszerű lány alakjában megtestesülő kollekcióban ugyanakkor nemcsak a különleges alkalmak életöröme, hanem - a jelen helyzet okán - a mindennapok ünneplésének lehetősége is benne van.

Nóri ruhái ugyanis úgy ötvözik az eleganciát a könnyedséggel, hogy még azoknak is kedve támadhat drága ruhákban lébecolni otthon, vagy flangálni az erdőkben, akik ezt eddig nem merték megengedni maguknak.
 

Nóri a minőségben sem ismer kompromisszumot, a lehető legfinomabb anyagokat és csipkéket válogatja a ruhákhoz. Előnyben részesíti a természetes szálakból készült anyagokat, például a hernyóselymet, a pamutot, illetve rengeteg muszlint és francia csipkét használ.
 

A finom kelmékből alkotott, légiesen nőies darabok között vannak fehér, tört-fehér, csipkékkel gazdagon díszített esküvői kreációk, és lágy, meleg, pasztell árnyalatú, tündéri megjelenések. Az öltözékekhez illő fejdíszek Vecsei Millinery munkái.
 
 

A Nora Sarman ruhákban a nőiesség találkozik a vagánysággal.A kollekcióba külön topok és szoknyák is készültek, melyek arra adnak lehetőséget, hogy azokat ne csak egy-egy jelentős eseményen viseljük, hanem más darabokkal társítva újra és újra felvehessük.
 
 
________
Képek: HFDA
 
További képek a prezentációról:
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek