Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Az otthonod a kifutód! - Az öltözz ki otthon lélekemelő élménye

Mai válogatásunkban két követő vall róla, hogy nekik mit jelent az otthoni kiöltözés.
 
Szűcs Alexandra

„Táncosként és előadóművészként szembenézni a karanténnal félelmetes volt, hiszen elvesztettem a színpadot, a közönséget és a színházi közeget. Március közepén kétségbeesett voltam, miként fogok megbirkózni a kialakult helyzettel. A kiöltözős kihívások könnyebbé tették ezt az időszakot. 

Ideig-óráig visszakaptam azt az érzést, amit a színház ad; kiöltözhettem, sminket és frizurát készíthettem, belebújhattam egy kitalált karakter bőrébe. 

 
Minden újabb kihívásnál elengedhettem a kreativitásomat. Belekóstolhattam a fotózásba és a retusálásba is egy-egy kép elkészítésekor. Ráadásul a fotó előkészületei során olyan ruhadarabokra is rátaláltam, amiket még sosem használtam. Köszönöm, hogy általad a karantén alatt is szép nőnek érezhetem magam, és alkalmat adsz arra, hogy kiöltözzek még a négy falnak is.”
 
#címlaplány
 
#öltözzkiotthon #csakúgy
 
Csókási Lilla
„Őszintén? Nem vagyok a kihívások embere. Csak úgy, a móka és a játék kedvéért a közösségi médiában most először reagáltam, ezzel már önmagában egy kihívást teljesítettem.

Az #olvassotthon #álmodjotthon felhívásra a késő délutáni napsütés és a terasz mediterrán stílusa azonnal adta az alapot. A szetthez, és a könyvhöz is, amit a kezembe vettem. Frances Mayes Napsütötte Toszkánája, és annak folytatása, a Találkozzunk a piazzán állandó nyári olvasmányaim.
 

Az #öltözzkiotthon legutóbbi #csakúgy epizódja váratlanul ért vacsorafőzés előtt, de már rutinos voltam. Pillanatok alatt magamra kaptam két olyan ruhadarabot, ami legelőször eszembe jutott. Minimális smink igazítás, és a lebukó nap utolsó sugarait még éppen elcsípve megörökítettem a pillanatot. Beállhattam volna a tűzhely mellé is alkalmi öltözetben, de a kinti fények mindig jobban vonzanak, így az átültetésre váró leander lett a választott társ.
 
Az asalon kihívásaira spontán reagáltam. És azonnal. Mit jelentett ez számomra? 

A pillanat művészetét. A játék örömét. A komfortzónából való kilépést és az azt követő jóleső érzést. Természetesen a gyerekeim mindkét esetben nagyon jól szórakoztak.

Köszönöm, hogy játszhattam!”

Mi köszönjük, hogy velünk vagytok! ❤️
 
Kicsit másképp, az is lehet, hogy nem feltétlenül otthon, de lesznek még ilyen kiöltözős kihívások ;)
Olvassátok az asalon.hu-t és kövessétek a közösségi média felületeinket!
_______
Nyitóképen Csókási Lilla legutóbbi, #öltözzkiotthon #csakúgy kihívásunkra készített fotója.
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések