Bezárás

Keresés

Bezárás

Süel X Liko Vip Shopping

Ha a divatbemutatóról lemaradtál, de érdekelnek a Süel újdonságok, gyere el a VIP SHOPPING, szín- és ékszer stílus tanácsadásra a kötött paradicsom belvárosi showroomjában.

Színes őszi pulcsikra vágysz, vagy éppen letisztult vonalat kedveled, esetleg bolondulsz az egyedi ruhákért, valódi ékszerekért?

Akkor a Süel és Csillag Zsuzsi új őszi kollekcióját mindenképpen nézd meg a belvárosban, a magyar márka VIP showroomjában.

A helyszínen az új őszi-téli kötött kollekció három irányvonala a JOY (színes, bolondos), a LUX (letisztult vonalvezetés, monokróm) mutatkozik be, egy extra festményekből életre kelt, kapszula kollekció mellett.

Az óriás terekben nemcsak ruhákat, hanem ékszereket is próbálgathatsz. Koos Lili könnyed és nőies Sand Storm és Bubble valódi gyöngy kollekcióját is megcsodálhatod, miközben a kollekciókhoz passzoló tematikus sütikből falatozhatsz.

LIKO Jewellery by Lili Koos Sand Storm kollekció inspirációja a Holt-tenger és az azt körülvevő sivatagi sziklás képződmények ádták, melyeket a szél, homok és hőség alakított ki évmilliók során és folyamatosan formal. A letisztult geometrikus formák több színű arany és drágakövek ötövzetében valósulnak meg. Válaszd ki a számodra legszebb szín és anyag kombinációt.

A Bubble Kollekció egy könnyed és elegáns kollekció a kevésbé ismert csódás púder rózsaszín gyöngyöt kimelve. A megszokott LIKO ékszerek stílusához hűen, letisztult formavilág apró kis gömbökkel díszítve..

A programon a tervezők maguk segítenek a vásárlásnál és ha kedved van, jelentkezhetsz instant színtanácsadásra, ahol egy rövidített, 30 perces kendőzés keretében megismerkedhetsz saját színeiddel.
A ruhákkal összhangban gyöngyviseleti tanácsadást is kérhetsz, illetve ha elhozod régi megunt ékszereidet, akkor Lili segít neked, hogyan lehetne átalakítani, modernizálni teljesen személyre szabottan.

A eseményen kívül a showrom csak a Süel törzsvásárlókat fogadja. Az eseményen való részvétel ingyenes, az extra színtanácsadás 8500 HUF, amire a zsuzsi@suel.hu-n lehet bejelentkezni.

A helyszínen van lehetőség a kártyás fizetésre is.
 
https://www.facebook.com/events/236950113891844/Hasonló események