Bezárás

Keresés

Bezárás

Mikor fotózkodtál anyukáddal utoljára? - Inspiráció a Süeltől

Vanyovszki Mária

Tavaly, év végén jött ki az a fotókampány, amelyen a Süel életében először állt kamerák elé anya és lánya együtt.
 
Zsuzsi ekkor már a kilencedik hónapban, csini pocakkal pózolt a Süelt alapító anyukája, a leendő nagymama mellett, ezzel mutatva példát nemcsak a családtagok összetartozására, de a női vállalkozók szerepére és az egymást támogató energiák jelentőségére is.
 
 
Azt mondják, a családi vállalkozások ritkán élnek túl több évtizedet, mert a következő generációt vagy nem érdekli, vagy ha bele is vág, mást visz belőle tovább.

A Süel azonban üdítő példa arra, ahogyan anya és lánya a személyiségjegyeikből adódó eltérő képességeiket is összehangolva, a hatásköröket egymás között is váltogatva, együtt építi, fejleszti a vállalkozást.
 
 

A vidám, színes és bohókás kötött világáról ismert márkáról sokan sokáig azt sem tudták, hogy magyar, nemhogy családi vállalkozás. Pedig bizony őket sem kímélték az elmúlt évtizedek társadalmi, gazdasági változásai, de a közel 30 év alatt felmerült kihívásokra a női ösztönökkel mindig sikerült megfelelően reagálni és a legjobb üzleti döntéseket hozni.

A kereskedelmi főiskoláról érkező, kötött szakértő anyuka és a közgazdász lány szuper-párosa a héten a Tilos Rádióban járt. A csütörtök, kora reggeli beszélgetés visszahallgatható az alábbi link alatthttps://www.mixcloud.com/suel.
 
 
A márka nemcsak minőségi termékeinek köszönhetően szerzett hírnevet, de a nőket támogató programjaik is nagyon népszerűek. Jótékonysági vásáraikkal társadalmi szervezeteket támogatnak; a nők elleni erőszak köré font kampányaikkal újra meg újra rámutatnak az egymásért való kiállás, a női összetartás fontosságára is. Modellek helyett olyan színésznők, műsorvezetők, olimpikonok és vállalkozók képviselték már a márkát, mint Jordán Adél, Tompos Kátya, Jakabos Zsuzsi, Horváth Éva, Kemény Zsófi vagy éppen Hevesi Krisztina.
 
 
Állítólag a tavalyi év a nők éve volt: női szuperhősök, jedik, amazonok, szakértők, nőkről szóló sorozatok, magazin mellékletek, lázadó kislányoknak szóló mesekönyvek árasztották el a hétköznapokat.

Véleményem szerint a férfiak is egyetértenek azzal, hogy minden év a nők éve. Ők a múzsák, az élet adók, a világ megszínesítői, amit látva és velük megélve, ezáltal is inspirálva és belőlük merítve minden apa, fiú, barát, testvér, udvarló és társ halad az úton előre, miközben alkot és védelmez...
 Hasonló hírek