Bezárás

Keresés

Bezárás

Mikor fotózkodtál anyukáddal utoljára? - Inspiráció a Süeltől

Vanyovszki Mária

Tavaly, év végén jött ki az a fotókampány, amelyen a Süel életében először állt kamerák elé anya és lánya együtt.
 
Zsuzsi ekkor már a kilencedik hónapban, csini pocakkal pózolt a Süelt alapító anyukája, a leendő nagymama mellett, ezzel mutatva példát nemcsak a családtagok összetartozására, de a női vállalkozók szerepére és az egymást támogató energiák jelentőségére is.
 
 
Azt mondják, a családi vállalkozások ritkán élnek túl több évtizedet, mert a következő generációt vagy nem érdekli, vagy ha bele is vág, mást visz belőle tovább.

A Süel azonban üdítő példa arra, ahogyan anya és lánya a személyiségjegyeikből adódó eltérő képességeiket is összehangolva, a hatásköröket egymás között is váltogatva, együtt építi, fejleszti a vállalkozást.
 
 

A vidám, színes és bohókás kötött világáról ismert márkáról sokan sokáig azt sem tudták, hogy magyar, nemhogy családi vállalkozás. Pedig bizony őket sem kímélték az elmúlt évtizedek társadalmi, gazdasági változásai, de a közel 30 év alatt felmerült kihívásokra a női ösztönökkel mindig sikerült megfelelően reagálni és a legjobb üzleti döntéseket hozni.

A kereskedelmi főiskoláról érkező, kötött szakértő anyuka és a közgazdász lány szuper-párosa a héten a Tilos Rádióban járt. A csütörtök, kora reggeli beszélgetés visszahallgatható az alábbi link alatthttps://www.mixcloud.com/suel.
 
 
A márka nemcsak minőségi termékeinek köszönhetően szerzett hírnevet, de a nőket támogató programjaik is nagyon népszerűek. Jótékonysági vásáraikkal társadalmi szervezeteket támogatnak; a nők elleni erőszak köré font kampányaikkal újra meg újra rámutatnak az egymásért való kiállás, a női összetartás fontosságára is. Modellek helyett olyan színésznők, műsorvezetők, olimpikonok és vállalkozók képviselték már a márkát, mint Jordán Adél, Tompos Kátya, Jakabos Zsuzsi, Horváth Éva, Kemény Zsófi vagy éppen Hevesi Krisztina.
 
 
Állítólag a tavalyi év a nők éve volt: női szuperhősök, jedik, amazonok, szakértők, nőkről szóló sorozatok, magazin mellékletek, lázadó kislányoknak szóló mesekönyvek árasztották el a hétköznapokat.

Véleményem szerint a férfiak is egyetértenek azzal, hogy minden év a nők éve. Ők a múzsák, az élet adók, a világ megszínesítői, amit látva és velük megélve, ezáltal is inspirálva és belőlük merítve minden apa, fiú, barát, testvér, udvarló és társ halad az úton előre, miközben alkot és védelmez...
 
Címkék: Süelkötött



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek