Bezárás

Keresés

Bezárás

Nők a nőkért - Támogass nehéz helyzetben lévő nőket a vásárlásoddal!

Vanyovszki Mária

"A színek a ruhádra valók..." - Ezzel a kampányszöveggel hívja fel a figyelmet a Süel a nők elleni erőszak világnapjára immár nyolcadik éve.

Csillag Zsuzsi, a márka tulajdonosa saját személyes missziójának is tekinti, hogy kiálljon azok mellett, akiket elnyomnak, akiket bántanak, akik segítségre szorulnak.

A Süel égisze alatt édesanyja nyomdokain haladva és vele karöltve nap mint nap tesznek azért is, hogy segítsék a nőket személyes önértékelésükben és egymás támogatásában.
A színes kötött öltözékeiről ismert márka egyedülálló közösségépítése révén valódi nők mutatják meg magukat nap mint nap: dolgozó nők, vállalkozók, édesanyák, így inspirálva és emelve egymást a mindennapokban.
Ez a kettős misszió kulminálódik abban a kampányban, amit "A színek a ruhádra valók..." szlogennel hirdetnek meg 2014 óta minden évben. A november 25-ei időpont előtti hetekben a kapcsolódó egyesületekkel karöltve olyan nőket választanak modelljeiknek, akik maguk is elszenvedői voltak olyan életkörülményeknek, ahol párkapcsolati erőszak áldozatai voltak.
 

A Süel egyedülálló fotósorozata révén ezek a fantasztikus nők bátran kiállnak, hogy színesbe öltözve, nőiességüket megélve mutassanak példát és adjanak erőt másoknak, akik hátrányos helyzeteikben talán még nem látják a kiutat.
 


A kampány záróakkordja a Süel jótékonysági vására, amihez november 25-én bárki csatlakozhat.

 
Az egész évben gyűjtögetett prototípusok, félretett első darabok, enyhén hibás termékek, outlet áruk és egyéb különlegességek vásárlásával támogathatjuk a Süel-en keresztük a NANE Egyesület tevékenységét. A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy a nők és a gyerekek ellen elkövetett erőszakkal szemben lépjen fel. Az Egyesület közhasznú, non-profit, nem-kormányzati szervezet. Az Egyesület egyéni, közösségi és társadalmi szinten is tevékenykedik.
 
VÁSÁR:
https://suel.hu/
 
További képek: 
 


 
Kreditek:

Fotó: Gregus Máté
Haj: Panni Koczka
Smink: Lemon
Styling: Somogyvári Edit Stylist
Ékszer: OhmyPearls 
 
Címkék: Süel



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek